Kategórie
 
 
 
 
 

Zbaľte sa k vode: Čo na seba počas dovolenky pri mori?

Slnko, voda, more, obľúbené drinky, oddych a zaslúžená dovolenka. Avšak niekedy balenie na dovolenku k moru môže byť boj. Preto sa v dnešnom blogovom článku pozrieme na to, čo by ste si mali zbaliť do svojho kufru na letnú dovolenku a čo naopak by ste mali nechať radšej doma?

Premyslite si, čo by ste si chceli zbaliť

Prvým krokom ešte pred balením na dovolenku by ste si mali premyslieť, čo by ste si chceli zbaliť. Odporúčame si napísať zoznam vašich najobľúbenejších kúskov, ktoré by ste chceli nosiť pri mori a potom podľa toho by ste si mali tvoriť dovolenkový šatník.

Rozhodne by medzi vašimi dovolenkovými outfitmi nemali chýbať dlhé romantické letné šaty, ktoré si môžete obliecť počas prechádzok pri mori. Okrem toho si tieto šaty môžete obliecť na romantickú večeru s partnerom, ale aj počas bežných dní.

Ďalším kúskom, ktoré by ste si rozhodne mali zbaliť sú ľahké ľanové kúsky alebo napríklad topy, blúzky, sukne alebo nohavice. výhodou ľanového oblečenia je jeho ľahkosť, vzdušnosť a navyše ľanové kúsky pôsobia veľmi žensky. Navyše vám v tomto materiály rozhodne nebude teplo a nespotíte sa.

Nezabudnite na obuv

Okrem oblečenia by ste rozhodne nemali zabudnúť si zabaliť obuv. Ak ste športovejší typ, ľahké bežecké tenisky oceníte počas ranných alebo večerných behov či počas cvičenia na pláži. Zároveň tenisky môžete využiť aj na dlhé prechádzky po meste alebo po nespevnených cestách.

Dámske sandále na opätku sú skvelá obuv, ktorú si môžete obuť k šatom, ale aj sukniam a nohaviciam. Vďaka platforme a opätku sa vám nohy dokonalo opticky predĺži a okrem toho budete pôsobiť aj vyššie!

Niektoré dámy nemajú radi topánky na vyššom opätku, no aj pre vás máme tip na obuv na dovolenku. Rozhodne siahnite po dámskych sandáloch s rovnou podrážkou. V takomto type obuvi sa vám bude veľmi dobre chodiť a ani po celodennej prechádzke vás nebudú bolieť nohy. Na výber máte nespočetne veľa druhov sandálov. Momentálne sú toto leto veľmi trendy sandále s rôznymi štrasovými aplikáciami alebo inými detailmi v podobe cvokov či remienkov.

K takýmto letným typom obuvi patrí aj dokonalá pedikúra. Na opálenej pokožke najviac vyniknú žiarivé laky na nechtoch ako napríklad biela, ružová alebo fialová. Preto sa nebojte upustiť uzdu vašej fantázie a vymýšľajte rôzne farebné kombinácie.

Vyšperkujte sa doplnkami

Vo vašom dovolenkovom šatníku rozhodne nemôžu chýbať ani doplnky. Na prvých priečkach sa držia slnečné okuliare, ktoré váš zrak a pokožku okolo očí ochránia pred nežiadúcim UV žiarením, súčasne s dámskym klobúkom.

Ak nemáte dámsky klobúk, môžete ho pokojne nahradiť aj dámskou šatkou. Tú si uviažte okolo hlavy ako ľahkú čiapku alebo ako dámsku čelenku a splní rovnaký účel ako klobúk alebo šiltovka. Na opálenej pokožke sa skvelo vnímajú rôzne žiarivé doplnky v striebornej alebo v zlatej farbe, preto by ste rozhodne nemali zabudnúť aj na tieto doplnky vo vašom dovolenkovom šatníku!

Celý dovolenkový outfit si viete vyskladať priamo na našej stránke www.lamio.sk alebo v našich butikoch Luisa Spagnoli, Coccinelle a Tosca Blu. Oblečte sa s nami na dovolenku!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia