Kategórie
 
 
 
 
 

Zažiarte s novou kolekciou Luisa Spagnoli na jeseň/zimu 2023!

Kolekcia Luisa Spagnoli na jeseň/zimu 2023 je oslavou ženskosti a zmyselnosti s kontrastmi medzi minimalizmom inšpirovaným 90. rokmi a dôrazom na maximalistické detaily. Všetky kúsky sú zárukou zručného remeselného spracovania Made in Italy. Výsledkom novej kolekcie je sofistikovaný šatník so základnou farebnou paletou -  citrónovej žltej, koralovej červenej, oranžovej, kleinovej modrej, fuchsiovej, olivovo zelenej a čiernej farby. Nechýbajú ani motívy, akými sú napríklad bodky, ktoré patria medzi nadčasovú klasiku.

Kabáty, kožušiny a ekokožušiny

Kolekcia disponuje širokým výberom vrchných odevov, akými sú dlhé dvojité kabáty s efektom širokých ramien v jednofarebnom prevedení, v syntetickej kožušine s leopardím motívom a oversize ovčie kožušiny a ekokožušiny s objemnými goliermi zladené s minisukňami tulipánového strihu.

Pleteniny

Hlavnou zložkou kolekcie sú pleteniny, ktoré svojimi obopínajúcimi strihmi a vzácnocnosťou potvrdzujú remeselnú zručnosť tvorby Luisy Spagnoli. Pletené odevy sú s krúžkovým, lodičkovým alebo s hlbokým výstrihom na chrbte, a so zvonovými a balónovými rukávmi, ktoré dodávajú vzhľadu dôraz. Oblečenie dopĺňajú a skrášľujú šperky s kamienkami, ktoré dodávajú žiarivý nádych.

Šaty

Šaty z novej kolekcie sú jedinečné vďaka starostlivému riaseniu, ktoré modeluje siluetu tela. Nechýbajú ani čipkované výšivky, zamatové a flitrové prvky s hlbokými výstrihmi a trblietavé detaily.

Doplnky a topánky

V najnovšej kolekcií Luisa Spagnoli sa návrhárka zameriava na jedinečné doplnky. Prináša zlaté náramky a prstene s farebnými blokmi kameňov, náušnice rámujúce tvár a pútavé sponky do vlasov. Neodmysliteľné malé večerné kabelky zo semišu, kože a umelej kožušiny so škvrnitým a astrachánovým efektom. Svoje miesto v tejto kolekcií majú aj semišové opasky, vkusné lodičky Mary Jane a čižmy nad kolená, ktoré dotvárajú celkový vzhľad.

Nechajte sa inšpirovať ženskosťou kolekcie Luisa Spagnoli jeseň/zima 2023-2024 a objavte novinky, ktoré sú k dispozícii v našom e-shope a vo všetkých našich butikoch.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia