Kategórie
 
 
 
 
 

Vneste do svojho šatníka letnú vlnu v podobe voľných nohavíc

Dámske nohavice sú kúsok, na ktorý nedáme dopustiť. Aj keď počas leta nohavice striedajú sukne alebo šaty, rozhodne by ste tento kúsok nemali nechať na dne šatníka, ale obliecť si ho na chladnejšie letné večery. Objavte s nami voľné nohavice, ktoré sú ideálne na letné dni či horúce noci.

Voľné nohavice sú na výslní

Ak sa rozhliadnete po trendoch z hlavných miest módy, určite si všimnete voľné a široké strihy. Či už sú na blúzkach, topoch alebo na nohaviciach, stále sú dominantným prvkom v týchto kolekciách. Ako dobre viete, móda sa po rokoch vracia a tak je tomu aj teraz. Kedysi sme nosili voľné nohavice, tzv. zvonáče, potom sme ich na istý čas odložili do skrine a momentálne je čas ich vybrať opäť!

Ak takýto voľný kúsok vo svojom šatníku nevlastníte, módny dom Luisa Spagnoli ponúka dámam veľký výber kvalitných talianskych materiálov a strihov, z ktorých si rozhodne každá z vás vyberie. Výhodou tejto značky je, že jej kolekcie sú vždy v súlade s najnovšími trendmi a preto s kúskom od Luisy Spagnoli nespravíte krok vedľa.

Voľné nohavice môžu na vás pôsobiť ako dámske letné nohavice, ale rozhodne sa nebojte ich obliecť aj počas chladnejších dní. Na to sú vhodné materiály ako rifľovina alebo hrubšia bavlna. Pre letné dni a večery odporúčame ľan, bavlnu alebo hodváb.

Krátke či dlhé nohavice?

Voľné nohavice túto sezónu prichádzajú v dvoch verziách. Jednou možnosťou sú krátke, ktoré pôsobia buď ako šortky alebo bermudy. Tento kúsok odporúčame dámam, ktoré chcú vlastniť extravagantnejší kúsok, v ktorom sa nehanbia ukázať svoje nohy. Do elegantnejších outfitov rozhodne kombinujte krátke nohavice Agris, ktoré majú vyšší pás s detailmi v podobe zlatých gombíkov.

Ak preferujete skôr ležérnejší štýl, ideálne budú pre vás krátke široké nohavice s vreckami, ktoré na prvý pohľad pôsobia ako sukňa. Výhodou tohto modelu je, že ho môžete nosiť s klasickými topmi, ak preferujete športovú eleganciu, ale aj s blúzkami, ktorá podčiarkne elegantnosť samotného outfitu. Krátke nohavice Arc z dielne Luisa Spagnoli dokonale spĺňa tieto atribúty. Navyše majú veľmi trendy béžovú farbu, ktorá je skvelo kombinovateľná.

Druhou možnosťou voľných nohavíc sú dlhé, ale rozhodne sa nezľaknite tohto strihu! Aj napriek tomu, že na prvý pohľad nemusia dlhé nohavice pôsobiť ako kúsok na leto, opak je pravdou. Čím viac máte zahalené telo, tým je menšia pravdepodobnosť, že vám bude teplo.

V kolekcii pre leto 2021 z dielne Luisy Spagnoli dominujú voľné dámske nohavice s vysokým pásom. Avšak tento, na prvý pohľad základný kúsok, je obohatený o mašľu v páse, ktorá vám dokonalo vytvaruje postavu. Dámy, ktoré majú rady tmavšie farby môžu siahnuť po overenej čiernej či hnedo-béžovej farbe nohavíc. Pre tie ženy, ktoré obľubujú žiarivé farby, odporúčame zvoliť žltú alebo kombináciu bielej a modrej, ktorá vás ihneď prenesie do slnečného Talianska.

Kvalitné materiály sú pri výbere najdôležitejšie

Najdôležitejšie pri výbere širokých letných nohavíc sú kvalitné materiály, ktoré zabezpečujú, že vám v nich nebude teplo. Preto by ste sa mali radšej vyvarovať umelým vláknam a dať prednosť prírodným materiálom ako je napríklad bavlna alebo ľan.

Výhodou ľanu je, že počas dňa udržuje telesnú teplotu, ale je aj veľmi vzdušný a umožní vašej pokožke dýchať. Navyše sa v oblečení vyrobeného z ľanu nepotíte. Preto je vhodné počas leta voliť ľanové oblečenie v podobe topov či blúzok, ale aj nohavíc.

Ľanové kúsky už dávno nie sú iba v tlmených béžových farbách. Momentálne môžete nájsť na trhu rôzne farby a nohavice Atlantis sú toho dôkazom. Výrazná koralová dokonalo podčiarkne váš outfit a spraví vás neprehliadnuteľnou.

Dámy, presvedčili sme vás, že by ste mali vlastniť minimálne jeden kúsok v podobe voľných nohavíc? Ak áno, tak nezabudnite sa pozrieť na náš eshop, kde momentálne platí zľava až do výšky – 40 % na oblečenie Luisa Spagnoli.

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia