Kategórie
 
 
 
 
 

Nová Twinset kolekcia inšpirovaná farbami indického štátu Radžastan

Nová kolekcia Twinset Milano na jar/leto 2024 je inšpirovaná kúzlom indického štátu Radžastan - jeho žiarivými farbami, púštnymi dunami a voňavými trhmi s korením. Každá žena odetá v kúskoch z novej kolekcie Twinset sa vydáva na kompletnú zmyslovú cestu, na ktorej to, čo má na sebe, prispieva k magickému príbehu: od dlhých džersejových šiat, ktoré jemne obopínajú telo, až po vzhľad od hlavy po päty pozostávajúci z ľahkých búnd a háčkovaných šortiek. Zlatý lurex je hlavnou „hviezdou“ prehliadky v podobe slip šiat v kombinácii s exotickými maxi svetrami.

   

Potlače pripomínajú krásu indickej krajiny: od kvetinových vzorov vyšívaných na ľanovom plátne až po zvieracie vzory, ktoré sú odvážnym spestrením a vytvárajú synergiu medzi módou a prírodou. Bohémsku dušu kolekcie potvrdzuje aj použitie ikonických strapcov a pierok, ktoré obohacujú každý odev o nádych ľahkosti a jemnosti. Hlavnú úlohu opäť zohráva celotelový úplet, ktorý je už skutočným poznávacím znakom značky, a to najmä v prípade pruhovaného motívu inšpirovaného námorníkmi, v modrých a bielych odtieňoch ako odkaz na svet plavby.

Doplnky sú zamerané na farebnosť, pričom pastelové odtiene charakterizujú miniatúrne kožené kabelky, ktoré sú v tejto sezóne must-have, a priestranné „tote bags“ na každodenné nosenie. V kolekcii obuvi sa pozornosť upriamuje najmä na lodičky a lodičky s otvorenou pätou, ktoré sa spájajú so sofistikovaným každodenným vzhľadom, aby dodali a podčiarkli ženskosť nositeľky. V širokej škále možností sú k dispozícií nadčasové tenisky zdobené výraznými prvkami, ako sú vyvýšené podrážky, gravírované logá a výšivky.

V tejto kolekcií Twinset s hrdosťou oznamuje debut udržateľného projektu vyvinutého spolu so značkou Giglio Tigrato od Carlotty Orlando. Táto kapsulová kolekcia, založená na hodnotách udržateľnosti a opätovného použitia látky, pozostáva zo série tričiek z recyklovanej bavlny s potlačou vyrobenou výhradne z vegánskych farieb. Cieľom spolupráce je spojiť sily a vytvoriť vysokokvalitné oblečenie, ktoré rešpektuje životné prostredie a podporuje uvedomelú módu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia