Kategórie
 
 
 
 
 

Tosca Blu vás v novej kolekcii povedie „cestou nového retra"

Na definovanie novej kolekcie jeseň/zima 22/23 dizajnérsky tím použil výraz „oxymoron,“ čo v literatúre znamená spojenie slov protirečiaceho si významu. Naráža tým na kontrast medzi nezvyčajnými tvarmi a materiálmi, odvážne kombinácie, ktoré dokonale zapadajú do módnych trendov tejto zimy, kde je provokácia na dennom poriadku.

 

 

Retro kožené materiály a trendy tvary kabeliek

V kolekcií je táto provokácia zastrešená kombináciou mini tašiek s nadmerným oblečením alebo vizuálom nákupných tašiek, určených na každodenné použitie, ktoré zostávajú v medziach diskrétnej elegancie. Tento vintage štýl používa retro kožené materiály, ktoré sú prispôsobené trendy tvarom a detailom. Dizajnéri obsiahli aj materiály mäkké na dotyk a vytvárajú záhyby, ktoré majú zvýrazňovať objemné rysy a tvary tašky. Kabelka určená na každodenné použitie sa vedome zbavuje svojich charakteristických vlastností, medzi ktoré patrí aj dvojitá rukoväť. Odstránením tohto prvku si dizajnéri sľubujú zatraktívnenie bez stratenia funkčnosti. Z letnej kolekcie sa do zimy premieta aj polmesiacový tvar, ktorý je zaujímavý vďaka svojej ostrosti.

Doplnky s vintage príchuťou

Doplnky sú inovatívne s vintage príchuťou - zapínanie na gombíky, retiazky, kvetinové detaily, motívy vrkočov na rukovätiach a zipsoch. Všetko bohaté a s originálnymi detailmi. Kolekcia ponúka široký výber nápaditých darčekov na Vianoce.

Farby, látky a vzory 

Látky a kože, ktoré sa zdajú byť ukradnuté zo starožitných kníh, iné naopak mäkké ako vankúš alebo srsť medvedíka. Laserovaná kožušina a vzor plaza či zvieracia potlač pôsobia sofistikovane a exoticky. Paleta farieb začína zelenou a dotýka sa všetkých jej odtieňov: od nezvyčajného, brilantného nefritu cez zelenú šalviu, pieskovú zelenú až po odtieň bahna. Púdrová nahrádza béžovú, a vytvára neutrálny tón vo farebnom vzorkovníku. Tento odtieň v celej svojej šírke ponúka rôzne odtiene prechádzajúce zo studených do teplejších tónov. Gaštanovo hnedá v tejto kolekcií ožíva, nasleduje farbu koňaku a vrcholí v trendovom odtieni vitamínového pomaranča. Nechýba čierna a červená, ktoré samostatne alebo v kombinácii, pripomínajú elegantnú, sofistikovanú atmosféru.

Oxymoronom v tejto kolekcií je teda súhra farieb a materiálov. Táto kombinácia dáva celému kompletu futuristický nádych. Nájdite svoje trendy budúce ja po ceste nového retra od Tosca Blu aj vy!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia