Kategórie
 
 
 
 
 

Topánky na jeseň, ktoré si zamilujete

Chladnejšie jesenné mesiace už vystriedali naše obľúbené letné počasie. To však znemená zmenu nášho šatníka a najmä nové kúsky do vášho botníka! V dnešnom blogu sa pozrieme, ktoré topánky sú skvelé na jesenné a zimné počasie.

Na podpätku či bez neho

Mnoho dám nedá dopustiť na topánky na podpätku. My sa im nečudujeme – dokonalo predĺžia nohu, vytvarujú dámsku siluetu a dáma v nich pôsobí ladne a sofistikovane. Dizajnéri z módnych domov to vedia a preto pri tvorení jesennej a zimnej kolekcie mysleli na tieto fakty. Preto v ponuke Tosca Blu, ale aj v ponuke obľúbenej talianskej značky oblečenia Luisa Spagnoli nájdete kvalitné kožené topánky na podpätku.

Je iba na vás, či siahnete po členkových čižmách, ktoré sú skvelé k dlhým nohaviciam s rozšíreným strihom a kabátom alebo sa rozhodnete pre vysoké čižmy nad kolená, ktoré sa skvelo kombinujú so sukňou. Pri vysokých čižmách sa nebojte siahnuť ani po dlhých košeľových šatách. Momentálne z hlavných miest módy môžeme vidieť tento trend, na ktorý nedajú dopustiť talianske módne ikony a zaručujeme, že aj vy si tento štýl obľúbite.

Niektoré dámy uprednostňujú dámske čižmy bez podpätku pre väčší komfort a pohodlie. Počas tejto jesene sú skvelé takzvané biker boots, ktoré sú šnurovacie, avšak na boku čižmy sa nachádza zips pre jednoduchšie obúvanie. Tieto modely odporúčame nosiť skôr k ležérnejším outfitom, pretože na prvý pohľad pôsobia skôr rebelskejšie.

Ak preferujete elegantné outfity, odporúčame siahnuť po kvalitných nízkych čižmách Tosca Blu Barbablu, ktoré vás zaujmú najmä zaujímavou atypickou hranatou špicou. Tento model môžete kombinovať k nohaviciam, ale aj šatám či sukniam.

Najideálnejší materiál je koža

Na trhu je niekoľko materiálov, z ktorých sú vyrobené topánky na chladné počasie. Najodolnejším z nich je koža. Kvalitne spracované kožené čižmy sú skvelé do každého počasia, pretože po naimpregnovaní takejto topánky máte istotu, že vám nepremokne a vaše nohy budú v pohodlí. Navyše kožené topánky vám vydržia nejednu sezónu, preto odporúčame sa o ne starať podľa odporúčaní predajcu.

Ďalšou výhodou kože je jej možnosť spracovania. Mnoho topánok je vyrobených z hladkej kože, ktorá sa jednoducho čistí. Druhou možnosťou je semiš alebo spracovaná koža do jemnej tkaniny, ktorá je na údržbu náročnejšia, avšak topánky vyrobené z tohto spracovania pôsobia jedinečne a zaujímavo.

Túto jeseň a zimu zažiarite

Každú sezónu sú populárne rôzne trendy a tak je tomu aj teraz. Zatiaľ čo minulý rok bola trendy lakovaná koža, tento rok dizajnéri stavili na rôzne aplikácie na topánkach. Niektoré dámy môžu považovať štrasové kamienky za veľmi extravagantný prvok, ale skúste im dať šancu. Ak nerady experimentujete a preferujete klasickejšie modely, siahnite po jednofarebných vysokých čižmách so zaujímavým prvkom ako je transparentný podpätok.

Momentálne sú najviac trendy na topánkach zlaté a strieborné aplikácie v podobe retiazok s hrubšími očkami. Pre odvážnejšie dámy si dizajnéri prichystali modely so zlatými cvočkami po obvode čižiem. Okrem toho na mokasínach môžete nájsť aj štrasové kamienky, najmä v bledej farbe doplnené o zaujímavú koženú aplikáciu, ako na mokasínach Ballo.

Pre dámy, ktoré ani počas chladnejších mesiacov nedajú dopustiť na tenisky, máme riešenie. Tosca Blu predstavila model tenisiek Unicorno, ktoré vás zaujmú predovšetkým svojou kožušinkou a tlmenými farbami hnedej a bielej v kombinácií s leopardím vzorom.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia