Kategórie
 
 
 
 
 

Čím ju potešiť pod stromčekom?

Tipy na vianočné darčeky

Vonku sa začína ochladzovať, dažďové kvapky sa menia na snehové vločky, z komínov sa dými, mestá žiaria svetielkami a námestia sa plnia ľuďmi. Okná plné ozdôb a žiarivých stromčekov jasne naznačujú, že začína najmilšie obdobie v roku – Vianoce. Pre niekoho je to skutočne obdobie radosti, šťastia a lásky, ale pre nás ženy je to v prvom rade stres. Návod na to ako mu predísť vám dať nevieme, ale prinášame vám inšpiráciu na vianočné darčeky pre dôležité osoby vo vašom živote. Pohodlne sa usaďte, doprajte si pohár vareného vína a nechajte sa unášať našimi inšpiráciami.

Mini a šik peňaženka

Potešte svoju blízku osobu kvalitnou koženou peňaženkou. Nezáleží na tom či ide o muža alebo ženu, týmto darčekom nič nepokazíte. Veľká elegantná peňaženka určite ulahodí dámam, ktoré majú radi vkusné a ladné prvky. Ideálnou voľbou je Tosca Blu Lady Cremlino alebo Coccinelle Metallic Monogram. Pokiaľ chcete siahnuť po praktickom darčeku, určite neprehliadnite veľmi trendy kartovníky. Coccinelle Tassel kartovníky sú vo viacerých farbách a rozhodne vám v Štredrý deň zaručia originalitu. Ak vás veľká peňaženka ani kartovník nenadchli, nezúfajte. Zlatá stredná cesta v tomto prípade je mini a šik peňaženka, ktorá by pod stromčekom potešila nejednú z nás. Jej hlavnou výhodou je, že sa zmestí takmer všade. Veľmi decentou voľbou v tomto prípade je peňaženka od Coccinelle Metallic Soft.

Štýlový šál či hrejivá čiapka

Darček v podobe šálu či čiapky má tú výhodu, že poteší každú ženu bez ohľadu na vek. Dcéry, sestry či mamy tento praktický a vkusný darček určite ocenia. Originálnou a populárnou voľbou sú tento rok baretky. Model Remigio od Luisy Spagnoli má viacero farebných prevedení a svojou jednoduchosťou ulahodí nejednému ženskému oku. Ak túžite po odvážnejšom modeli, siahnite po šik leteckej čiapke v koženom prevedení. Jednoznačne nešliapnete vedľa ak siahnete po kašmírovom šále. Convivio od Luisy Spagnoli má niekoľko farebných alternatív a je skvelý spoločníkom v chladných dňoch.

Elegantná kabelka

Medzi ženou a jej kabelkou musí fungovať istá chémia. Sama určite poznáte ten pocit. Nesiahnete vždy po prvej možnej voľbe, ale musí tam byť niečo viac aby daný kúsok odišiel s vami domov. Kúpiť žene kabelku je veľmi odvážna voľba, ale keď sa trafíte do jej vkusu, verte mi, že jej rozhodne rozžiarite oči. Ak je táto možnosť vašou prvou voľbou na zozname darčekov, odporúčame vám zistiť si dopredu tieto informácie. Preferovaný materiál, vzor a príležitosť na ktorú by ste chceli kabelku kúpiť. Príjemnou voľbou na každodenné použitie do práce je ICAPRIBIS od Luisy Spagnoli alebo Boheme Medium od Coccinelle. Model Nico od Coccinelle je skvelou voľbou na voľný čas a do mesta. K večerným outfitom sa perfektne hodí Carrie od Coccinelle.

Náušnice, náramok a náhrdelník

Náušnicami, náramkom či náhrdelníkom nemôžete nič pokaziť. Výhodou darovaného šperku je aj to, že obdarovanej osobe bude jeho nosenie pripomínať vás. Pre menej odvážnych sú skvelou voľbou decentné náušnice, v tomto prípade napríklad model Navi od Luisy Spagnoli. Veľmi populárnym darčekom sú personalizované náramky od Coccinelle, kde môžete svojim blízkym zanechať správu či milý odkaz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia