Kategórie
 
 
 
 
 

Štýlové zimné topánky. Aká obuv je túto zimu v móde?

Kvalitná obuv je základ každého šatníka. O to viac to platí, ak sa rozprávame o dámskych zimných topánkach. Tento kúsok už dávno nemusí byť iba nútené zlo, ktoré nosíte, aby vám v ňom nebola zima, ale je to veľmi trendy a najmä moderný kúsok, na ktorom môžete spraviť dôraz celého vášho outfitu a máte zaručené, že vaše nohy budú v teple. Aké topánky sú tento rok v móde? Poďme sa na to spoločne pozrieť.

Dámske čižmy na každú príležitosť

Najideálnejším modelom dámskych topánok na chladné počasie sú rozhodne čižmy. Momentálne si viete vybrať z dvoch druhov čižiem – nízke, členkové čižmy a vysoké čižmy po alebo dokonca nad kolená. Výhodou takéhoto kúsku je, že jeden, ale aj druhý druh čižiem môžete kombinovať akokoľvek v rôznych outfitoch, či už elegantných alebo ležérnych na každý deň.

Nízke elegantné čižmy sa hodia najmä k nohaviciam buď rovného alebo širokého strihu. V takýto modeloch stavíte na istotu tak, že vaša postava nebude nijako deformovaná a všetky línie budete mať dokonalé. Vyskúšajte k nim kombinovať kabát alebo teplejšie sako a dokonalý outfit do práce či na rôzne pracovné porady máte vymyslený! Odporúčame voliť kvalitné talianske topánky Tosca Blu, na ktorých sa nachádzajú aj zaujímavé zlaté detaily v podobe cvočkov alebo iných akcentov.

Vysoké dámske čižmy sú ideálne k úzkym nohaviciam, ale aj sukniam či šatám. Kedysi boli nepísané pravidlo, že k dlhším šatám sa nehodili vysoké čižmy, avšak móda sa mení a momentálne táto kombinácia predstavuje jednu z najštýlovejších.

Stačí sa iba rozhliadnuť po známych mestách módy v Taliansku a uvidíte dámy, ktoré nedajú dopustiť na dlhé romantické kvetované šaty, čiernu koženú bundu a na nohách majú dlhé čižmy, ktoré pôsobia veľmi štýlovo. Nebojte sa pri móde experimentovať, pretože fantázií sa medze nekladú.

Na podpätku alebo bez?

Večný problém dám je, či si zvolia topánky na podpätku alebo bez. Počas chladných zimných mesiacov, keď je na chodníkoch sneh či mierna poľadovica skôr siahnu po čižmách bez opätku. Avšak takéto modely môžete dokonalo využiť aj v elegantných outfitoch a nemusíte k nim nosiť iba športové bundy. Ideálne dámsky čižmy bez podpätku sú čižmičky z talianskej dielne Tosca Blu, Barbablu, ktoré sa vyznačujú minimalistickou hranatou špičkou a zlatým akcentom. Práve vďaka tomuto malému detailu zažiarite a môžete s ním kombinovať doplnky alebo kabelku.

Pre dámy rebelky, ktoré nemajú radi podpätky by sme odporúčali vysoké čižmy INCANTESIMO z dielne Tosca Blu. Tento model sa vyznačuje hrubšou platformou, takže sa nemusíte obávať zľadovatených chodníkov alebo chladu, na boku topánky je všitá široká guma, ktorá uľahčuje obúvanie a štýlový lesklý dizajn topánok vám zaručí, že budete rozhodne neprehliadnuteľná.

Materiál topánok je najdôležitejší

Veľmi dôležité kritérium pri vyberaní dámskych zimných topánok je materiál, z ktorých sú topánky vyrobené. Najideálnejší materiál je rozhodne kvalitná koža. Tá vám zabezpečí, že vaše topánky vydržia nejednu sezónu, budú stále vyzerať ako nové a nepremoknú vám. Tak vám nebude zima a vaša noha bude v teple.

Ďalšou výhodou je, ak sú topánky vo vnútri mierne zateplené. Vďaka tomuto si nemusíte dávať hrubšie ponožky, no vaša noha bude neustále v teple a vy sa môžete celé dni prechádzať po meste s priateľkami alebo svojimi najbližšími. Skvelým príkladom sú tenisky Unicorno, ktoré si priam pýtajú, aby ste si ich zobrali na dlhú zimnú prechádzku!

Dámy, veríme, že si z našej ponuky topánok rozhodne vyberiete. Či už stavíte na klasiku, kožené čižmy buď vysoké alebo krátke alebo sa odviažete a vyskúšate nové, lesklé modely, kvalitná talianska značka Tosca Blu vám vyhovie vo všetkých smeroch. Stačí sa iba pozrieť v našom eshope alebo navštíviť predajňu v Eurovea, Bratislava či Lamio, Aupark v Košiciach.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia