Kategórie
 
 
 
 
 

Stavte na tieto vzory a farby v jarných outfitoch

Každú sezónu sa farebná paleta a vzory menia. Kým cez chladnejšie mesiace prevládali tlmené tóny, svieža jar si pripravila pre nás jedinečné svetlé a žiarivé farby, ktoré si rozhodne obľúbite. V dnešnom blogovom článku sa pozrieme na tie najtrendy farby a vzory, ktoré by nemali chýbať vo vašom šatníku.

Jemné tóny farebnej palety

Paleta trendov na tohtoročnú jar je veľmi pestrá. Okrem klasických farieb ako je napríklad nežná biela, vo vašom šatníku by mali prevládať aj iné tóny. Jemná fialová, ktorou vás každú jar opantávajú voňavé orgovány, jemne žiarivá žltá, na ktorú si spomeniete pri pohľade na slnko, čistá a sýta modrá ako horúci jarný deň alebo intenzívna zelená, ktorá predstavuje znovuzrodenie. Presne to sú tie farby, ktoré by ste mali hľadať, ak chcete byť v súlade s tohtoročnými farebnými trendami.

Okrem toho nesmieme zabudnúť ani na farbu roka, veri peri, ktorá na prvý pohľad pripomína fialovú, avšak je to kombinácia modrej a fialovej s nádychom červenej. Aj pri výrobe tejto farby bola inšpirácia nájdená v rozkvitnutej jarnej záhrade. Dizajnéri sa inšpirovali zimozeleňou menšou, po anglicky periwinkle. Táto farba predstavuje nádej, znovuzrodenie a pokoj do všetkých dní, ktoré nás čakajú. Preto ak po nej siahnete vo svojom outfite alebo na doplnkoch, tieto kúsky budú rozhodne hovoriť za vás jasným jazykom.

Samozrejme však nič nepokazíte klasickými farbami ako je napríklad biela, modrá, hnedá a čierna. Vieme, že ani jedna z nás nedá rozhodne dopustiť na obľúbenú kombináciu bieleho trička či košele s dámskymi nohavicami, preto by ste si ju nemali odoprieť!

Stavte na nevšedné farebné kombinácie

Ak sa rozprávame o farebných kombináciách, túto jar sa predstavivosti medze nekladú. Jednou z našich najobľúbenejších je kombinácia ružovej a fialovej, ktorá nám pripomína farebnú paletu Barbie. Túto jedinečnú kombináciu odporúčame nosiť na prechádzky mestom s priateľkami.

Premýšľali ste niekedy nad kombináciou oranžovej a modrej? Ak nie, túto sezónu by ste jej mali dať rozhodne šancu vo vašom jarnom outfite! Predstavte si napríklad dámsku blúzku v oranžovej farbe doplnenej o džínsy v modrej farbe. S touto farebnou kombináciou máte zaručené, že budete ako vystrihnutá z módnych magazínov.

Ak si netrúfate na „uletenejšie“ kombinácie, nezúfajte! Radi by sme vám odporučili kombináciou nesmrteľnej bielej s modrou, ktorá vás okamžite prenesie do Grécka alebo biela v kombinácií so zmyselnou červenou. Samozrejme, v týchto farebných kombináciách nemusíte mať celý outfit, ale stačí iba malý detail v podobe dámskej kabelky alebo doplnkov a dokonalý outfit máte na svete.

Okrem farieb sa zamerajte aj na vzory

Dizajnéri vedia, ako zaujať dámske oko. Túto sezónu stavili na vzory, ktoré môžete nájsť na dámskych sukniach, dámskych blúzkach alebo na doplnkoch. Jedným z najobľúbenejších vzorov sú pásiky. Tento námornícky štýl vás rozhodne prenesie do slnečného Talianska. Okrem klasickej pásikavej kombinácie bielej a modrej, stavte na červenú alebo béžovú. Vďaka týchto vzoroch sa budete cítiť ako každý deň ako na dovolenke.

Druhým veľmi obľúbeným vzorom je atypická potlač v tvare abstraktných kvetín, ktoré sa najlepšie vnímajú na predĺženej tunike alebo šatách. Výhodou kúskov s takouto potlačou je to, že ich môžete kombinovať s jednofarebnými modelmi ako napríklad nohavice či jednofarebný top alebo blúzka.

Vzory v novej kolekcii Luisa Spagnoli sú veľmi pestré. Jedným z našich najobľúbenejších kúskov sú úplety s jedinečnou výšivkou a strapcami. Tento model je skvelý v tom, že ho môžete kombinovať v ležérnych, ale aj elegantných outfitoch v závislosti od vašej nálady. Zaručujeme vám, že tento nadčasový kúsok si rozhodne obľúbite.

Dámy, najnovšie trendy v móde nájdete na našej stránke www.lamio.sk, kde si môžete vybrať luxusnú taliansku módu z dielne Luisa Spagnoli, ktorá vám bude robiť radosť nejednu sezónu, tak sa príďte k nám potešiť.

Text: Ivana Jánošková

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia