Kategórie
 
 
 
 
 

Prekvapte darčekom na Valentína

Dátum: 8.2.2021     Čítanie na: 4 min.

Valentín sa nezadržateľne blíži a mnohí narýchlo zhľadávajú posledné darčeky. Potešte svoju polovičku zaujímavým kúskom, ktorý prekvapí. Okrem kvetov siahnite ešte po maličkosti, ako napríklad kozmetika či doplnky. Ak ste bez nápadov, radi vám pomôžeme.

valentinske darceky lamio

Štýlové kabelky

Kabelka je praktickým kúskom, ktorý poteší každú ženu. Jej výber však môže byť náročný. Na trhu objavíte množstvo rôznych modelov. Ak chcete staviť na istotu, vyberte kabelku Coccinelle. Značka je charakteristická štýlovými farbami. Okrem klasiky vo forme čiernej alebo bielej, sa stretnete aj s ružovou, modrou alebo červenou.

Coccinelle kabelky sú v rôznych tvaroch a veľkostiach. Všeobecne sa nedá povedať, ktorá je najlepšia. Ženy majú spravidla doma viaceré prevedenia. Niektoré sú väčšie, iné menšie. Najlepšie spravíte, keď siahnete po malej crossbody kabelke. Je praktická a hodí sa na formálne aj neformálne udalosti.

stylove kabelky lamio

 

Zaujímavé peňaženky

Má vaša manželka alebo partnerka veľa kabeliek? Zvoľte Coccinelle peňaženku. Aj v tomto prípade platí to, čo v predchádzajúcom. Ponuka je široká. Jednotlivé kúsky sú v mnohých, univerzálnych a žiarivých, odtieňoch.

Pozor si dávajte najmä na veľkosť. Príliš veľké modely môžu ženám v kabelkách zavadzať. Dokonca, niektoré sa do menších nemusia ani zmestiť. Menšie alebo stredne veľké peňaženky sú tie najlepšie. Majú dostatok miesta na hotovosť, vernostné a platobné karty, no pritom nezavadzajú.

V rámci tejto kategórie nesmieme zabudnúť na kartovníky. Sú obľúbené najmä preto, lebo odľahčia peňaženku od všetky dokladov a kariet. Majú viacero priehradok. Sú úzke a nezaberajú príliš veľa miesta. Vhodné sú do bočných vreciek kabelky. Značka Cocinelle má zopár vo svojej ponuke. Ak by ste chceli jeden darovať, určite si ju pozrite.

penazenka coccinelle

Iné doplnky

V prípade, že stále neviete, aký darček na Valentína je tým pravým, vyberte niečo z kategórie doplnkov. K nim sa radia napríklad šály a šatky. Február je stále chladným mesiacom. Žene sa určite zídu.

Ďalším skvelým tipom sú púzdra alebo obaly na slnečné a dioptrické okuliare. Prípadne samotné slnečné okuliare. Leto sa pomaly blíži. Vybavte svoju polovičku štýlovým doplnkom chrániacim zrak.

Inou možnosťou sú šperky. Muži na ne počas Valentína nedajú dopustiť. Sú klasikou, ktorá neomrzí a vždy poteší. Vyberajte ich však podľa vkusu vašej partnerky. Jemné náhrdelníky alebo náušnice sa hodia ku všetkému. Dokonca, sú vhodné aj na bežné nosenie.

Vyvarovať by ste sa mali kupovaniu opaskov. Na to, aby ste vybrali správnu veľkosť, musíte poznať partnerkine miery a to, čo nosí. Niektoré nohavice si vyžadujú hrubšie prevedenie, iné zas tenšie. Rovnako je to so šatami a sukňami.

satky lamio

Stavte na kozmetiku

Kozmetika je pre viacerých mužov oblasť, v ktorej sa nevyznajú a nerozumejú jej. Ak ste sa rozhodli, že to risknete a niečo z nej vyberiete, dáme vám zopár tipov.

Na začiatok je dobré vedieť, čomu by ste sa mali vyhnúť. Z kozmetiky rozhodne nekupujte mejkapy. Správny odtieň sa hľadá veľmi ťažko samotnej žene. Nie ešte inej osobe. Taktiež nevyberajte žiadne krémy na tvár.

Najlepšou voľbou sú rúže. Pri nich nemáte čo pokaziť. Vyberte pekný jemný odtieň. Plus, vhodné sú aj parfumy, telové krémy alebo sprchové gély.

ruze kuku

Vyskúšajte oblečenie

Veľmi dobrým darčekom na Valentína je oblečenie. Kvalitný sveter alebo pekné šaty vedia potešiť. Správnu veľkosť zistíte jednoducho. Stačí sa pozrieť na štítok oblečenia, ktoré vaša partnerka nosí.

Zima sa pomaly končí. Namiesto nej príde príjemne teplá jar. Vyberajte preto kúsky vhodné na toto ročné obdobie. Kolekcia jar 2021 so sebou prináša veľa farieb. Nebojte sa preto žiarivých blúzok alebo tričiek.

V tejto kategórií sa vyhnite nohaviciam. Majú rôzne strihy a nemusia dobre sadnúť. Namiesto nich vyberajte sukne alebo šaty.

nova kolekcia lamio

Zhrnutie

Valentín je obľúbeným sviatkom mnohých ľudí. Pripravte sa naň v predstihu. Kúpte svojej polovičke zaujímavý darček. K chutnej čokoláde a krásnej kytici vyberte doplnky vo forme kabeliek a peňaženiek. Prípadne stavte na oblečenie alebo kozmetiku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia