Kategórie
 
 
 
 
 

Poriadna dávka noviniek z jarnej kolekcie Tosca Blu a Coccinelle

Dátum: 26.1.2021     Čítanie na: 3 min.

Jednotlivé ročné obdobia sú charakteristické nielen odlišným počasím, ale taktiež rôznymi módnymi trendmi a kolekciami. Módni návrhári sa na novú sezónu pripravujú vždy s predstihom. Tak, aby ste si najnovšie kúsky stihli kúpiť mesiac či dva dopredu. Ak premýšľate, čo si na nasledujúcu sezónu kúpiť, značky Tosca Blu a Coccinelle sú na vás už pripravené.

Zlatá kabelka Coccinelle

Výrazné farby to istia

Farba roka 2021 je tento rok nie jedna, ale rovno dve. Sú to klasická sivá a výrazná žltá. A práve žltá bude charakterizovať prvú polovicu roka - kolekcia 2021. Jar a leto budú v znamení výrazných a sýtych farieb. Zabudnite na čiernu alebo hnedú. Siahnite po žiarivých kúskoch v žltej, oranžovej, červenej či ružovej. Veľmi obľúbený bude taktiež broskyňový odtieň.

Všetky spomenuté odtiene sa v prvých dvoch ročných obdobiach kombinujú a nosia veľmi jednoducho. Teplé počasie a slnečné lúče si ich doslova vyžadujú.

Jednofarebné kúsky sa hodia snáď ku všetkému. Nebudú však jediné. Ženy si počas jarnej a letnej sezóny obľúbia aj kombináciu viacerých farieb. Nebojte sa preto rôznych dvojfarebných dizajnov či vzorov. Ak chcete staviť na istotu, siahnite po geometických útvaroch. Sú nadčasové a nosiť ich budete aj o rok či dva.

Oranzova kabelka Coccinelle


 

Kabelky ako najdôležitejší kúsok outfitu

Kabelky sa často považujú len za doplnok. Ak si však vyberiete štýlovú a výraznú Coccinelle kabelku, stane sa najdôležitejším kúskom outfitu. Na výber máte množstvo prevedení. Od tých najmenších, cez stredne veľké crossbody až k veľkým, vhodným napríklad do práce.

Zaujímavé farebné kabelky následne doplňte jednoduchým outfitom. Na výber máte dve možnosti. Prvou je tmavší outfit v čiernej, hnedej alebo tmavomodrej.

Druhou je kombinovanie kabelky s oblečením v rovnakom tóne. Na jar sa vám bude hodiť práve druhá možnosť. Tmavé farby by ste mali po zime nechať hlboko v šatníku.

Ako však kombinovať outfit v rovnakom tóne? Veľmi jednoducho. Modrú kabelku skombinujte napríklad s bledomodrou a bielou. Viac ako tri farby by však v outfite byť nemali.

Kremova kabelka Coccinelle


 

Ďalšie zaujímavé doplnky

Jar bude charakteristická najmä tým, že sa zameria na detaily a doplnky v outfitoch. Okrem kabeliek by ste si mali preto pozrieť aj kolekciu Coccinelle peňaženiek. Tá je plná rôznych veľkostí, tvarov aj farieb. Aj v tomto prípade platí, tmavé odtiene nechajte na jeseň a zimu. Teplejšie obdobie si pýta sýte a výrazné farby.

A aké ďalšie doplnky nosiť? Počas chladnejších jarných dní alebo letných večerov je dobré staviť na šatku. Krásne kúsky hrajúce farbami má vo svojom portfóliu Tosca Blu.

Prípadne prezrite jemnejšie retiazky a náhrdelníky od Luisa Spagnoli. Táto značka si pre vás okrem doplnkov pripravila aj elegantné a komfortné oblečenie. Vhodné je ako do práce, tak aj na kávu s priateľkami.

Sveter z upletu - Luisa Spagnoli

 

 

Lesklý trend príťažlivý ako nikdy predtým

Ak ste sledovali módne trendy počas minulého roka, určite vám neušlo, že na prehliadkových mólach sa začali objavovať lesklé kúsky. Najčastejšie išlo o kabelky, no niektorí návrhári sa s leskom pohrali a využili ho aj v rámci oblečenia.

A kým mnohí čakali, že sa v roku 2021 tento trend už nevráti, stal sa presný opak. Dokonca, je silnejší ako kedykoľvek predtým. V obľube je najmä na kabelkách a doplnkoch, no vyskúšať ho môžete aj na sukniach či šatách.

Značka Coccinelle má vo svojej ponuke zaujímavé lesklé kabelky, ktoré pritiahnu pozornosť každého okoloidúceho. Nájdete ich vo viacerých farebných prevedeniach a tvaroch. Najlepšie však vyzerajú malé kabelky s krátkym ramenom.

Fialova kabelka Coccinelle


 

Zhrnutie

Jar 2021 so sebou prináša množstvo farieb a zaujímavých trendov, ktoré by bola škoda neskúsiť. Namiesto základných kúskov sa zamerajte hlavne na doplnky a detaily. Čiernu, sivú alebo tmavomodrú nechajte hlboko v šatníku. Je čas, aby ste ukázali svoje pravé ja pomocou výrazných odtieňov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia