Kategórie
 
 
 
 
 

Oživte svoj look opaskom. Ako pomocou opasku vyčaríte vždy iný outfit?

Doplnky neodmysliteľne patria ku každému outfitu. Či už sú to šperky ako napríklad náušnice alebo náhrdelníky, či veľmi obľúbené klobúky, na doplnky by ste rozhodne nemali zabúdať. Čo však také opasky? Používate tento doplnok iba do nohavíc alebo sa dokážete s opaskom vyhrať tak, že si vytvoríte rôzne outfity? Ak hľadáte inšpiráciu na zaujímavé kombinácie s opaskami, ste na správnom mieste!

Praktická a jedinečná súčasť nášho outfitu

Ako sme už vyššie spomínali, mnoho dám považuje opasok za nevyhnutý doplnok do nohavíc alebo sukne. Avšak nechajte vašej fantázií voľné ruky a hrajte sa! Dámsky kožený opasok vám dokáže vytvoriť zaujímavý outfit a samozrejme ho ozvláštniť.

Pri výbere opasku nesmieme zabúdať na isté pravidlá, ktorými by sme sa mali riadiť, aby náš outfit pôsobil dokonalo. Jedným z nich je typ opasku. Všetky dobre vieme, že nie všetky opasky sa hodia na všetky príležitosti. Preto vždy sa snažte si vyberať opasok podľa príležitosti, kde opasok využijete.

Na spoločenské udalosti sa hodia skôr tenšie opasky s menšou prackou. Tak pôsobia nenápadne, avšak dokonalo vytvarujú vašu postavu. V takýchto prípadoch by sme odporúčali farby ako je zlatá, strieborná alebo krémová, pričom však farby opasku by mali ladiť so zvyškom outfitu. Na bežné nosenie, napríklad na šaty odporúčame široké opasky, ktoré sú buď kožené alebo vyrobené z elastického materiálu s veľkou prackou. Vďaka jeho šírke na voľných šatoch bude vaša postava dokonalo vytvarovaná a ženská.

Aký opasok by ste mali mať rozhodne v šatníku?

Dámy, ak by ste mali mať čo i len jeden opasok v šatníku (avšak odporúčame vám ich mať rozhodne viac!), tak by to mal byť rozhodne dámsky kožený opasok v čiernej alebo hnedej farbe. Opasok v týchto klasických farbách je must-have kúsok dámskeho šatníka najmä vďaka jeho univerzálnemu využitiu.

Čierny alebo hnedý opasok je možné vďaka svojmu minimalistickému dizajnu kombinovať v akomkoľvek outfite, či už do práce alebo na voľný čas. Ak sa nebojíte trocha experimentovať, siahnite počas letných mesiacov po opaskoch v žiarivých farbách. Tento malý detail dodá vášmu outfitu šmrnc a štýl.

Rôzne štýly pre rôzne dámy

Boho trend v obliekaní, ale aj v doplnkoch je na výslní už druhú letnú sezónu. Jedným z najtypickejších doplnkov je štýlový pletený kožený opasok, ktorý prichádza v tradičných zemitých farbách ako napríklad hnedá, khaki alebo čierna. Tieto opasky sa hodia najmä k maxi dlhým šatám, predĺženým tunikám alebo do džínsových šortiek v kombinácií so širokou blúzkou.

Typ opasku, ktorý milujeme je široký opasok. Tento doplnok dokáže s dámskou figúrou spraviť divy! Pre dámy, ktoré majú buď nevýrazný pás alebo naopak širší, široký opasok je ten správny doplnok, na ktorý by nemali zabúdať, pretože im na počkanie vyčaruje dokonalú postavu a osí pás!

Pri širokých opaskoch platí pravidlo, že sa vždy musíte zamyslieť, ktorú časť tela si prajete zvýrazniť. Ak je to poprsie a zadok, tak umiestnite opasok vyššie, priamo pod rebrá. Takto sa váš pás opticky zúži a zvýrazní požadované partie. Ak náhodu dostanete chuť experimentovať, opasok si nezapnite klasicky prackou, ale ho previažte do zaujímavej mašličky. Týmto malým detailom sa váš outfit podčiarkne na dokonalosť.

Dámy, ak ste ešte neinvestovali do kvalitného dámskeho opasku, odporúčame vám preskúmať naše značky Luisa Spagnoli a Tosca Blu na našom eshope alebo v butikoch. Pri týchto talianskych značkách mate záruku kvalitnej a poctivej práce s precízne vyberanými materiálmi, pričom sú v súlade s módnymi trendami. Preto je iba na vás, ktorý opasok ozvláštni a povýši váš outfit!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia