Kategórie
 
 
 
 
 

Originálne dámske peňaženky: Aký typ peňaženky sa hodí k vašej osobnosti?

Jedným z najdôležitejších dámskych doplnkov je rozhodne dámska peňaženka. Prečo tomu tak je snáď ani nemusíme vysvetľovať. Nosíme v nej tie najdôležitejšie veci – peniaze, karty, ale aj fotky našich detí, najmilovanejších osôb či rôzne talizmany. Viete však aká peňaženka sa hodí vašej osobnosti? Poďme sa spoločne na to pozrieť!

Malé peňaženky pre praktické dámy

Kedysi bol trend veľkých dámskych peňaženiek, do ktorej ste zmestili všetko, dokonca aj telefón! Dnes sa však praktizuje minimalizmus a preto dámy čoraz častejšie volia malé dámske peňaženky. Buď sú to také, do ktorej si vložia pár bankoviek, najdôležitejšie karty a to je všetko. Výhodou týchto peňaženiek je, že sa zmestia takmer do každej kabelky a tým pádom ju môžete mať vždy pri sebe.

Veľmi populárne sú aj kartovníky. Tieto veľmi praktické doplnky, ktoré suplujú peňaženky si obľúbili všetky dámy, ktoré majú mnoho kariet a využívajú ich neustále. Vďaka kartovníkom si šetria miesto v peňaženke a navyše pôsobia veľmi štýlovo a trendovo.

Potrpte si na kvalitu

Jedným z najdôležitejších atribútov pri výbere peňaženky by mal byť ich materiál. Dámska kožená peňaženka je zárukou, že vám vydrží a bude vás sprevádzať veľmi dlho. Koža je veľmi odolný materiál a navyše pri častejšom používaní „zmäkne“ a tým pádom vaša peňaženka bude poddajnejšia.

Druhou výhodou kožených peňaženiek je, že tiež pôsobia trendovo. Momentálne si nemusíte vybrať iba peňaženky klasických farieb, ale momentálne sú na trhu rôzne farby kožených peňaženiek – od pastelových farieb, cez výrazné krikľavé až po klasické farby ako hnedá alebo čierna, ktoré však odporúčame pre pánov.

Akú farbu si vybrať?

Druhou najväčšou dilemou je, akú farbu peňaženky si vybrať. Medzi ľuďmi sa traduje povera, že červená peňaženka prináša šťastie a tým pádom aj peniaze. Preto dámske červené peňaženky sú najpopulárnejšie medzi ženami a dámami.

Okrem jednofarebných peňaženiek zažívajú svoj boom aj farebné peňaženky alebo peňaženky s rôznymi aplikáciami ako napríklad cvočkami. Ak ste kreatívna duša, siahnite po peňaženkách s potlačou kvetou alebo s abstraktnými potlačami, ktorá vo vás prebudí kreativitu a radosť!

Inšpirujte sa Talianskom u nás v LAMIO

Ak ešte stále váhate, ktorá peňaženka je pre vás tá najvhodnejšia, inšpirujte sa slnečným Talianskom a novými letnými kolekciami doplnkov a peňaženiek značky Coccinelle Tosca Blu. S doplnkami týchto značiek máte istotu, že budú kvalitné, budete sa z nich tešiť veľmi dlho a vďaka nim budete udávať trendy! Neváhajte a spravte si radosť novou peňaženkou už dnes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia