Kategórie
 
 
 
 
 

Objavte zákulisie kampane Coccinelle jeseň-zima 21/22

Po roku deprivácie, zatvorených interiérov a úplne zmenenej dimenzii, je reklamná kampaň Coccinelle tejto sezóny zameraná na podstatu návratu k prírod. Teda k najdôležitejším a najpodstatnejším veciam - k dimenzii vnútornej cesty a znovuzrodenia.

Príbeh predstavujúci hodnotu, ktorú by sme si mali uchovať, vyzdvihuje prirodzenú vrodenú eleganciu ženy. Cesta je daná konkrétnou formou v nových obrazoch a tie dokonale reprezentujú novú kolekciu Coccinelle.

Počas tejto sezóny by sme si mali zlepšiť zmysly, aby nám nechýbala žiadna z krás okolo nás. Vôňa divozelu na poli. Farba jasne modrej oblohy. Spontánna hudba prírody ako prúdenie potoka, šumenie vetra, spev listov, stromov, či stebiel trávy. Treba byť otvorený svetu a tešiť sa z maličkostí, ktoré sú najdôležitejšie. 

To je aj príbehom novej reklamnej kampane Coccinelle FW 2021-22, natočenej v krásnych údoliach okolo Bergama, miesta, ktoré symbolizovalo pandémiu Covid-19 a momentálne znovuzrodenie Talianska.

Ikonické kabelky Josephine a Coccinelle Beat nosí francúzska topmodelka Lea Letard de la Bouralière obdivuje na nich presne to, čo aj my: gobelínové detaily, sedlárske ozdoby a výhody jedinečného zapínania na či výrazné kovové ozdoby.

„Za posledných pár mesiacov som strávila veľa času premýšľaním o svojom rozsahu priorít. Teda o tom, čo považujem za potrebné a čo považujem za nadbytočné pre môj pokoj,“ vysvetľuje fotograf Luca Campri, ktorý taktiež natočil predchádzajúce kampane pre Coccinelle. “Jedným z pocitov, ktoré som zistil je, že som považoval za samozrejmosť jednoduchú radosť zo dňa stráveného vonku s ľuďmi, ktorých milujem. Som presvedčený, že mnohí z nás to tak cítia,“ dodáva.

Tohtoročná kampaň sa zameriava na to, čo nevidíte, ale môžete vnímať: silu úzko prepojeného tímu ľudí a afinitu, ktorá dodáva fotografiám energiu. Miesta, vrátane tých interiérových, v ktorých sa Lea sebavedome pohybuje s vedomím, že tím na druhej strane kamery je s ňou. Vie, že nie je sama, ale môže improvizovať s celým tímom, opustiť na chvíľku od scenára a užiť si danú chvíľku ako napríklad pri pózovaní s hospodárskymi zvieratami – sliepkou - symbolom ochrany a znovuzrodenia.

Toto všetko je Coccinelle pre tohtoročnú jeseň a zimu: kabelky s nádychom ľahkej elegancie vyjadrujúce pozitívny vzťah k životu. Ale je to aj konkrétna predstava o inštinktívnej elegancii. Od znovuobjavenia talianskeho vidieka, kde vládne spontánnosť a úprimnosť. Vládne tu menej pravidiel, viac emócií, ale iba vtedy opäť zdvihneme oči k obzoru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia