Kategórie
 
 
 
 
 

Nová línia kabeliek Tapestry prinesie do vášho šatníka kúsok jesennej romantiky

Nové ročné obdobie je vždy skvelá príležitosť na experimentovanie. Či sa to už týka dizajnérov, ktorí vymýšľajú a tvoria nové, limitované kolekcie alebo zákazníčok, ktoré by sa nemali báť odviazať a siahnuť po týchto nových dizajnových kúskoch. Označenie limitovaná edícia alebo kolekcia zabezpečuje zákazníčke a nositeľke istú dávku exkluzivity, ale aj luxusu, pretože kúsky z takýchto kolekcií sú dostupné iba v obmedzenom čase a množstve. Tak je tomu aj novej línie kabeliek Coccinelle Tapestry, ktorá v sebe spája tradičné modely s novým romantickým dizajnom.

Luxusná kvetinová potlač

V každej z nás sa skrýva kúsok romantičky, ktorá nedá dopustiť na jemné vzory ako kvietky. Taliansky dizajnéri v módnom dome Coccinelle to vedia a preto uviedli na trh líniu Tapestry, ktorá v sebe spája presne to, čo ženy zbožňujú a vyhľadávajú.

Tieto dámske kabelky v sebe ukrývajú tradičné talianske remeslo, na ktoré ste zvyknuté pri značke Coccinelle. Oblé tvary, jemné hrany, minimalistický dizajn a precízne vyberaná a najmä spracovávaná koža, ktorá vám vydrží veľa sezón. Dizajnéri sa rozhodli povýšiť tieto kabelky a niektoré časti z nej sú popretkávané jedinečnou žakarovou látkou, ktorú si zamilujú všetky dámy.

Žakarová kvetinová látka sa vyznačuje tlmenými farbami kvetov, v ktorej dominuje svetlohnedá farba, staroružová, zelená, modrá a biela. V kombinácií s hnedou kožou a zlatým zapínaním sú tieto kabelky jednoducho šperkom a dokonalo ozvláštnia váš outfit.

Skvelý doplnok na každú príležitosť

Ako už dobre vieme, Coccinelle kabelka je ideálna spoločníčka na akúkoľvek príležitosť. Väčšie modely sú ideálne do práce alebo na rôzne pracovné stretnutia, pretože majú v sebe veľkorysý priestor, bohaté členenie a navyše sa do nich zmestia aj dokumenty rozmerov A4, čiže klasické papiere. Okrem toho, veľké kabelky skvelo dopĺňajú mestské outfity. Preto v línii Tapestry nájdete aj veľmi obľúbenú kabelku Liya Medium, ktorá uspokojí aj tú najnáročnejšiu dámu.

Pre športovejšie a ležérnejšou outfity odporúčame voliť model Tebe, ktorý prichádza s textilným nastaviteľným popruhom či obľúbený kúsok Beat v kombinácií so svetlohnedou kožou. Líniu Beat Tapestry si môžete doplniť aj o menšiu taštičku alebo teraz veľmi populárne malé kabelky na telefón, do ktorej však zmestíte aj váš obľúbený rúž a karty, pretože sa na prednej strane nachádza praktický kartovník.

Ďalšími kúskami v tejto rade sú taktiež Beat, ktorá avšak prichádza s retiazkovým remienkom, ktorý tomuto modelu dodáva dávku elegancie a tak sa hodí na rôzne príležitosti, od posedenia s kamarátkami až do spoločnosti. Do kabelky Louise sa vám zmestí všetko potrebné, čo potrebujete na prechádzku mestom či na kávičku s priateľkou.

Ikonické modely Tapestry nájdete aj na modely Fauve, Beat Saddle Mini či ikonickej Arlettis. Vždy je táto žakarová látka na dámskej kabelke z línie Tapestry doplnená zlatými prvkami ako zapínanie a pracky v kombinácií s hnedou kožou.

Jednoducho kombinovateľná

Výhodou akýchkoľvek kabeliek s potlačou je, že sa môžu kombinovať takmer so všetkým a nikdy tak nespravíte krok vedľa. Nová línia Coccinelle Tapestry patrí presne do tejto kategórie. Romantické tlmené farby sú ideálne na k letným, ale aj jesenným a zimným outfitom.

Ak preferujete elegantnejší štýl, odporúčame tieto kabelky kombinovať so sakami či kabátmi, elegantnými nohavicami s rozšíreným strihom a blúzkou. Avšak pozor, pri takejto výraznej kabelke odporúčame siahnuť iba po minimalistických doplnkoch alebo jemných perličkách na krk, ako náramok alebo náušnice. 

Vlastniť takúto nadčasovú dámsku kabelku kombinovateľnú so všetkým je skvelé, pretože ju vynosíte na každú príležitosť a navyše stále bude pôsobiť luxusne a štýlovo.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia