Kategórie
 
 
 
 
 

Nová línia kabeliek Beat Natur od Coccinelle si nájde cestu aj do vášho šatníka

Každý rok sú nové a nové trendy, čo sa týka oblečenia, kabeliek alebo dokonca topánok. Avšak jeden prvok, ktorý sa nachádza na kabelkách je nestarnúci. Je ním prírodný materiál rafia, ktorý sa nachádza aj na ikonických kabelkách Coccinelle Beat.

Čo je to rafia?

Prírodné vlákno rafia sa získava z paliem nazývajúcich sa Raphia, ktoré prevažne rastú na Madagaskare, ale aj v Centrálnej a Južnej Amerike. Tieto palmy sú veľmi dôležité pre miestne obyvateľstvo, pretože sú zdrojom vlákna, ktoré slúžia ako stavebný materiál, ale poznáme ich ako aj špagáty, povrazy, košíky či dokonca prvky v textile, na obuvi či kabelkách.

Vlákno rafie sa vyrába zo spodnej časti listu palmy Raphia. Membrána z listu sa odstráni, vytvorí sa dlhé tenké vlákno, ktoré sa dá zafarbiť alebo tkať ako textil. V súčasnosti sú veľmi populárne celorafiové kabelky alebo kabelky v kombinácií s kožou a rafiou, ktoré momentálne prevládajú na svetových mólach a v hlavných mestách módy.

Jedinečná dámska kabelka s rafiou

Dnes už je jednoduché nájsť kabelku, ktorá vás chytí za srdce na prvý pohľad. Ak si však prajete vlastniť kabelku s rafiou, musíte sa pozerať najmä po kvalite a značke. Najvhodnejšie sú také dámske kožené kabelky, ktoré už máte odskúšané, ale chceli by ste ich v novom šate.

Výhodou je, že talianske módne domy neustále sledujú svetové trendy a prispôsobujú svoje kolekcie potrebám zákazníčok. Presne preto tento rok uviedla jedinečná talianska značka Coccinelle ich novú líniu Natur, ktorá sa skladá z prírodných materiálov v podobe kožených prvkov a rafie.

V tejto jedinečnej kombinácií kože s prírodnou tkaninou prichádzajú vynovené modely Coccinelle Beat, Garconne Mini či Marvin. Výhodou týchto kabeliek je, že sú to tie najobľúbenejšie kúsky od Coccinelle, avšak v novom - sviežom letnom vydaní.

Prečo povedať áno koženej kabelke s prírodným materiálom

Dámska kabelka Coccinelle Beat je jedinečný a ikonický model, ktorý má tento módny dom vo svojom portfóliu už dlhé roky. Letné kabelky Beat s rafiou prichádzajú v dvoch verziách - Beat Saddle v tvare jazdeckého sedla, pričom tento model je každým rokom čoraz viac populárnejší a v klasickej verzii, ktorý si môžete skombinovať v akomkoľvek outfite.

Oba modely sa radia medzi dámske kabelky cez plece vďaka svojim prídavným popruhom, ktoré umožňujú nosenie cross body. V takomto prípade sa počas prechádzky alebo rande nemusíte zapodievať nosením kabelky v ruke, ale môžete si ju jednoducho prehodiť cez plece. Radi by sme vám dali radu – momentálne je trendy nosiť cross body kabelky na čo najmenšom ramienku. Preto sa odporúča si ramienko skrátiť na polovicu tak, aby kabelka siahala len tesne nad pás. Tento štýl nosenie cross body kabeliek sa odporúča keď máte skôr ležérnejší outfit. Pri elegantnejších outfitoch nemusíte tieto kabelky nosiť cross body, ale na jednom ramene, pričom máte ramienko skrátené na polovicu.

Ideálna kabelka na leto? Jedine naturálne línie

Ak ešte stále uvažujete nad ideálnou kabelkou na leto, rozhodnite siahnite po kabelkách s rafiou. Spomínaný model Coccinelle Beat je skvelý kúsok, ktorý tieto atribúty spĺňa. Ak vám zároveň záleží na životnom prostredí a nechcete zbytočne vyhadzovať peniaze za ďalšiu kabelku, určite by ste mali siahnuť po kvalitných kabelkách.

Opäť sa opakujeme, ale model Beat Natur je skvelý, pretože je vyrobený z kvatliných materiálov, ktoré vám zaručujú, že vám kabelka vydrží množstvo sezón. Navyše prichádza v nestarnúcom a večne trendy dizajne a môžete ju nosiť nie len počas leta, ale aj na jar či jeseň. Preto neváhajte a preskúmajte našu novú ponuku Línia NATURE, v ktorej nájdete vyššie spomínané modely Coccienlle Beat, Garconne Mini a Marvin.

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia