Kategórie
 
 
 
 
 

Nová kolekcia topánok od Coccinelle: Váš každodenný spoločník

Už to nie sú len kabelky a doplnky, ale od septembra vás Coccinelle ohromí novým prírastkom do svojej kolekcie FW23: líniou kvalitnej talianskej obuvi. Táto kolekcia je spojená s koncepciou životného štýlu Coccinelle a bola plne navrhnutá a inšpirovaná kolekciami kabeliek s ich súvisiacou farebnou paletou, materiálmi (hladká koža, semiš) a ikonickým monogramom. Línia obuvi je rovnako ako ostatné výrobky od Coccinelle, inšpirovaná aktívnymi, zaneprázdnenými, módnymi a trendovými ženami. Podobne ako kabelky, aj topánky Coccinelle sú skutočne každodenným spoločníkom, ktorý sa dokonale prispôsobí každej príležitosti.

Tenisky Monogram sú dokonalou, ľahko kombinovateľnou a trendy obuvou vhodnou na každodenné nosenie. Táto jednoduchá obuv je jedinečná vďaka Coccinelle monogramu. Topánky Magalù a Magie vynikajú svojim výrazným štýlom, ktorý charakterizuje zapínanie v štýle plectrum (t.j. tvar brnkadla) a kovovými prvkami pripomínajúcimi kabelky Magalù, Magie a Beat.

Či už na nízkom alebo vysokom podpätku, z hladkej kože alebo semišu, čižmy Coccinelle dodajú šmrnc každému vzhľadu. Vďaka moderným a trendovým tvarom sú sofistikované a praktické. Kovové detaily sa opakujú v celej kolekcii a obohacujú tú najelegantnejšiu obuv, ako napríklad Coccinelle Himma Pump. Klasický ihličkový model s jemnou špičkou, ktorý je jedinečný vďaka kovovým plieškom pripomínajúcim kabelku rovnakého mena. Coccinelle reinterpretuje dve ďalšie klasiky, rafinované, všestranné a nikdy nenudiace Mary Janes a módne mokasíny, ktoré sú rozpoznateľné vďaka plectrum pod strapcom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Určite vás zaujmú Coccinelle Swap Boots, dostupné v nízkej alebo vysokej verzii, a Coccinelle Gleen Combat, dokonalé ležérne čižmy na rôzne príležitosti, ktoré snúbia pohodlie a štýl. Populárna talianska značka myslela aj na vychádzkovú obuv, ktorá kombinuje praktickosť a pohodlie. Coccinelle Hyle Boot sú najnovšie turistické topánky určené do hôr alebo na prechádzky v prírode, v ktorých budete vyzerať trendy a cool. Najnovšia kolekcia obuvi je navrhnutá tak, aby sa hodila do rôznych momentov každodenného života.

Vyberte si dokonalý pár talianskych topánok a objavte nový rafinovaný, módny a funkčný doplnok.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia