Kategórie
 
 
 
 
 

Nová kolekcia SS 21 z dielne Tosca Blu prináša nový život a radosť z neho

Túžba odísť, znovuzrodiť sa, vrátiť sa do života a opäť sa celou láskou objať, je inšpiráciou pre novú kolekciu Tosca Blu jar / leto 2021.

Kolekcia predstavuje ódu na Taliansko a na talianskeho ducha, pričom je koncipovaná a transformovaná do tvarov, materiálov a farieb, ktoré nás posúvajú smerom k novým neprebádaným horizontom v sezónnych maxi a mikro kabelkách.

Dokonalé tvary v tradíciach

Kruh, absolútny protagonista, symbolizujúci objatie a kruh života predstavuje gesto, tak charakterizuje taliansku tradíciu, ktorá nám v živote chýba. Je metaforou spojenia a lásky a nájdeme ho v plochých aplikáciách v podobe cvočkov alebo v jedinečných uzatváraniach kabeliek, ktoré sa stávajú skutočnými klenotmi.

Dokonca aj potlač s bodkami alebo s prírodnou inšpiráciou pripomínajú jednu z najobľúbenejších starodávnych talianskych tradícií, ktorou je maľba. V jednotlivých kúskoch sa objavuje Segantiniho pointilizmus, ale aj  Mimmoho Rotelly pop-art, ktorý je plný života a farieb či Fontanova moderna.

Podmanivá história Talianska

Rovnako ako pamiatky robia Taliansko slávne po celom svete, tak sú aj geometrické tvary špecifické a veľmi trendy pre novú SS 21. Vďaka ním sú kabelky z dielne Tosca Blu skutočnými umeleckými dielami v každom outfite.

Precízne spracované kože s potlačami maxi saffiano alebo zdobené volánmi či cvočkami, predstavujú také dokonalé kompozície, ktoré vyzerajú ako kytice kvetov, pričom sa v nich prekrývajú rôzne druhy látok. Tie pôsobia ako malé, hrdo týčiace sa sochy.

Drahá smaltovaná galvanika a prepletené ramenné popruhy predstavujú novú dimenziu detailov na kabelke -  ich remienky sú obalené mäkkými a farebnými látkami a tak vytvárajú jedinečné majstrovské diela, ktoré nosia dámy s osobnosťou.

Farby leta vás prenesú do teplých krajín

Línie kolekcie sa hrajú s názvami talianskych prímorských miest, čo predstavuje poctu pre mediteriánsku paletu farieb, ktorá je zmiešaná s modrou, svetlo-modrou, azúrovou a zelenou.

V kolekcii sa tiež nachádzajú aj svetlejšie a neutrálnejšie odtiene púdru či rôzne prírodné farby, až po najčistejšiu bielu farbu ako list papiera, na ktorý sa dá písať nový príbeh. Taktiež v nej objavíte aj intenzívnejšie farby, ktorými sú sfarbené jarné púčiky kvitnúce v červenej a oranžovej farbe alebo najteplejšie farby slnka a leta.

Nová, navrhnutá kolekcia Tosca Blu tak predstavuje nový začiatok plný nádeje a tvorivosti s talianskym srdcom. Viva l’Italia!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia