Kategórie
 
 
 
 
 

Nová kolekcia Luisa Spagnoli

Umenie zvádzania ako nástroj  sebalásky a sebadôvery, oslava pôvabnosti a sebadôvery žien posilnenie zmyselnosti presiaknuté ľudovými vibráciami sa pretavilo do eklektickej kolekcie s odvážnym vyhlásením o ženskej sile. Na sezónu jeseň/zima 2022 si Luisa Spagnoli prizvala  svoj ženský a nezávislý tím. Ženy na ceste za objavením svojho intímneho ja a uvoľnením svojej jemnej zmyselnosti. Sila módy sa točí  okolo kľúčových šatníkov žien , tentoraz pokorených folkom, prekvitá ozdobnosťou  ale aj  pútavými  základnými  farbami.

Kolekcia je očarujúca, zvádza a vyzdvihuje ženskosť návrhárky, ktorú uspokojuje túžba žien po sebavedomí a krása prostredníctvom precízne ručne vyrobených  žakárových vzorov, vzácne zdobenýchrób a výraznej  palety farieb. Opakujúci sa prvok, mäkký a vzácny úplet je príkladom remeselného spracovania značky vyrobenej pod Talianskym  know-how v celej svojej kráse. Stehový úplet Punto di Milano sa objavuje na minisukniach a drobných kardigánoch preniknutý mladistvou atmosférou, zatiaľ čo oversize káblový úplet a trikotové vesty, odhaľujú zvodné rebrované šaty.

Krajčírstvo stavia na ženskom a všestrannom ohýbaní, vrátane ceruzkových sukní v žiarivých tónoch ako smaragdovo zelená v kombinácii s motorkárskymi bundami z dvojitej vlny a moaré nohavicové kostýmy, skrátené blejzre na pleciach a kožené varianty s plastickými ramenami tomu dodávajú eleganciu kostýmu. Dievčatá Luisy Spagnoliovej v noci ukradli žiaru reflektorov obliekajúc si telové žakárové róby zdobené lurexovými priadzami so špicatými ramenami a hlbokými výstrihmi do V, trblietavé minišaty so zaujímavými priesvitnými  efektami alebo jednoduché  ​​šaty na jedno rameno z hodvábneho taftu s asymetrickými závesmi a zavinovacie šaty bez ramienok so zmyselnými prednými rozparkami vykreslenými v rôznych odtieňov  drahokamov.

Módne doplnky  vyžarujú sofistikovanú a chladnú atmosféru a dodávajú  každému outfitu  nečakaný nádych. Motorkármi inšpirované čižmy na podpätku, hrubé opasky s leštenými zlatými prackami a krokodíliou potlačou. Maxi  kabelky, niektoré s detailmi úpletu, zvýrazňujú celkový look  zo dňa na noc. Nafúknuté zlaté náramky sú všadeprítomné a sú  silným  vyhlásením  o ženskej sile nabitej  sviežim pocitom  sebavedomia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia