Kategórie
 
 
 
 
 

Nová kolekcia Luisa Spagnoli SS 22/23

Pre svoju novú kolekciu jar/leto 2023, cestujú dizajnérkine ženské a slobodomyseľné múzy do hip rezortov, ako sú Capri, Saint Tropez, Biarritz alebo Ipanema. Radosť z letných brán sa ozýva v nanukmi inšpirovanej palete akvamarínovo modrej, žiarivej oranžovej, rubínovo červenej a lesnej zelenej. Na pozadí zatiaľ slnkom zaliate piesočné pláže ponúkajú šablónu pre párty. Kolekcia je prešpikovaná volánmi, strapcami a nafúknutými rukávmi. Hymna na sofistikovanú mladosť a oslava jedinečnej remeselnej zručnosti Luisy Spagnoli je podstatou tejto kolekcie. Precízne know-how, najlepšie telegrafické zručnosti v manipulácii so vzácnymi látkami a siluetami.

Samostatné sady pletených crop topov v krikľavej oranžovej, sýto tyrkysovej a fuchsiovej farbe v kombinácii s minisukňami a zodpovedajúcimi šatkami. Všetky zdobené hravými strapcami, ktoré stelesňujú slobodomyseľný postoj kolekcie. Pastva pre oči v podobe pruhov, ktoré zdobia volánové maxi sukne v kombinácii so skromnými košeľami. Nonšalantné šaty áčkového strihu v očarujúco netradičných farebných kombináciách. Sexi a šmrncovná atmosféra rezonuje v trikotoch, ktoré objímajú telo a občas podopierajú ľanové blejzre. Kolekcia ďalej predstavuje volánové maxi sukne so skrátenými topmi, ako aj šaty s vyhrnutými nafúknutými rukávmi. Šaty bez ramienok v tvare presýpacích hodín sú vyrobené z ľanu a obohatené o meandrové výšivky, ktoré vyzdvihujú bohatosť dojmu z dotyku látky. Ľanovými šatami dizajnérka ani zďaleka nekončí a tento obľúbený a dokonale prispôsobivý ľahký materiál využíva aj pri tvorbe elegantných nohavicových kostýmov.

Farebné a ostré grafické súbory podľahnú romantickým kvetinovým výšivkám, ktoré sa objavujú na vestách, minisukniach, bomberách a šortkách. Dizajnérka využíva pieskové tónované lurexové nite, ktoré dodávajú snovú letnú tému. Tento efekt vyobrazuje aj na pletených košeľových šatách, kde niť vytvára pruhy evokujúce svetlo a tiene. Západ slnka v kolekcií zastupuje hodvábny šantung, kryštálové bodky či kamienkové výšivky rámujúce hruď a výstrih, čo dodáva rafinovanému šarmu dramatické siluety. Háčkovaná rafia chráni ženy počas letných dní rovnako ako bucket klobúky. Dizajnérka vkladá prírodne motívyfarby do väčšiny vzhľadov pre vytvorenie kontrastu s radostnou kolekciou. Pridáva štipku tajomna a zmyselnosti. Remienkové sandále, na vysokom opätku, pripravené do dovolenkového rezortu s decentnou zlatou prackou, doplnené o tašky z farebnej kože s pruhmi kompletizujú túto letnú zostavu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia