Kategórie
 
 
 
 
 

Nová kolekcia Coccinelle vyzdvihuje skutočných a krásnych ľudí

Bohato zachytená komplexná škála emócií v zastúpení pestrých odtieňov od úsvitu po súmrak. Taký je nový uhoľ pohľadu, ktorý si kreatívna dvojica, Anna Dello Russo a Giampaolo Sgura, zvolili pre príbeh kampane Coccinelle SS24. Pri svojej piatej spolupráci s touto prestížnou talianskou značkou zvolili expresívnu bezprostrednosť farieb, ktorá vstupuje do života šiestich SKUTOČNÝCH ĽUDÍ. Príbehy zachytené pomocou farieb nás zavedú do autentickej a premenlivej mozaiky kultúr, vekov, identít a túžob.

Výsledný efekt pripomína prizmu slnečných odtieňov, ktoré naznačujú príbeh formovaný na základe intímnych, ale univerzálnych tónov. Osobitý hashtag #MyOwnStory Coccinelle tak rezonuje na tvárach Glorie, Ying, Karin, Mattia, Franchesca a Violetty.

 

Výrazné kúsky kolekcie SS24

Ich priame, čisté a nefiltrované pohľady sa stávajú ústredným bodom pútavých záberov, pod ktoré sa podpísal Giampaolo Sgura s rafinovaným stylingom Anny Dello Russo. Sú zdôraznené inštinktívnym gestom, aktom držania troch vybraných kabeliek Coccinelle, ktoré pripomína uspokojujúcu sebareflexiu. Medzi tri výrazné kúsky kolekcie SS24 patrí Snuggie, veľmi ľahká, unisex kabelka inšpirovaná ikonickým plecniakom; kabelka cez rameno Dew, dostupná v slamenej alebo koženej verzií; a esenciálna Magie so zaobleným a mäkkým objemom.

 

Rozhodné pastelové odtiene

V rytme minimalistických, ale rozhodných pastelových odtieňov dotvára kolekciu módna bižutéria a obuv, v brilantnej sekvencií jemne zelenej, modrej „aurora“, tehlovo červenej a broskyňovej pri západe slnka s nečakaným zábleskom absolútnej čiernej.

 

#MyOwnStory vyzdvihuje jedinečnosť každej ľudskej bytosti

"V druhej časti kolekcie #MyOwnStory sme pokračovali v rozprávaní o živote, emóciách a realite prostredníctvom príbehov skutočných a krásnych ľudí. Jednoduchých ľudí, žien a mužov. Chceli sme vzdať poctu jednoduchosti a jedinečnosti každej ľudskej bytosti," hovoria Anna Dello Russo a Giampaolo Sgura.

 

Posolstvo kolekcie zachytené v jednoduchosti

Rezonanciu tohto posolstva potvrdzujú videá a zábery pre webovú komunikáciu a komunikáciu na sociálnych sieťach Coccinelle, ktoré sa naopak vracajú k estetickej sile čiernej a bielej, ktorú obaja umeleckí riaditelia tak milujú. Neorealistický filmový štýl, tlmene osvetlený byt s knižnicou, pohovkou, mäkkým osvetlením, pokrčenými obliečkami - a predovšetkým autentické hlasy Glorie, Ying, Karin, Mattiu, Franchesca a Violetty vás okamžite ponoria do súkromného a útulného rozmeru #MyOwnStory.

 

Každodenný vnútorný svet v objatí kabelky

"Niekedy premýšľam o svojej krehkosti a páči sa mi to. Chcem ju ukázať svetu." hovorí napríklad Violetta. "Z času na čas je príjemné potešiť sa malým šialenstvom a robím to často." odpovedá Franchesca. "Eleganciu možno dosiahnuť výberom jednoduchosti.“ hovorí Karin. Rezonancia snov a túžob, zdieľaná bez zásteny a pretvárky, sa ozýva v angličtine, taliančine, španielčine, čínštine. A my spoznávame a nachádzame samých seba, v tajnom a ochrannom priestore kabelke, ktorá obsahuje, objíma a chráni náš každodenný vnútorný svet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia