Kategórie
 
 
 
 
 

Nová kolekcia Coccinelle pre Barbie

Vždy budeme na strane žien. Presne toto je prístup „ženy k žene“, v ktorý Coccinelle verí a s ktorým sa stotožňuje, vďaka ktorej vytvára neobmedzenú víziu budúcnosti. V tej budúcnosti je svet bez stereotypov, v ktorom padajú bariéry, oslavujú sa rozdiely a podporuje sa prírodná krása. Taký svet, kde každý deň vládne inkluzívnosť a sebaprijatie. Hodnoty, ktoré sú dokonale stelesnené v Barbie ™, v najznámejšej módnej bábike na svete, sú oveľa viac ako hračka pre dievčatá. Je to inšpirácia pre medzinárodný projekt Coccinelle for Barbie ™.

Barbie ™ už dlhé roky pokračuje vo svojej ceste, na ktorej poukazuje na rozmanitosť. Vyzdvihuje dôležitosť začlenenia sa ta, aby stále viac odrážala svet, ktorý dievčatá majú okolo seba - a to predstavením nového a odlišného vzhľadu a bábik. Barbie ™ sa teda stala zrkadlom rôznych tvarov tela (vysoká, drobná, zakrivená), dokonca v kolekcii majú aj bábiky so zdravotným postihnutím. 

„Barbie ™ vždy predstavovala voľbu pre ženy“, hovorí Ruth Handlerová, podnikateľka, ktorá vytvorila Barbie ™. Počas svojich 62 rokov života prešla Barbie ™ mnohými prestavbami a dnes inšpiruje malé dievčatá, aby vedeli, že môžu byť čímkoľvek chcú. Tieto zásady a základy komunity, ktorá pevne verí v silu snov, inšpirujú kabelku s manifestom Coccinelle for Barbie ™ a propagujú najdôležitejšie a najnutnejšie správy: BUDÚCNOSŤ JE NEOBMEDZENÁ.

Kabelka Coccinelle for Barbie ™ je vyrobená z chladného a silného nylonového plátna, s koženými držadlami oslavujúcimi tradíciu talianskeho remesla a grogrénovou stužkou, ktorá je prejavom vedomej ženskosti a hovorí ku všetkým ženám nahliehavo a v tesnej blízkosti.

Slová BUDÚCNOSŤ JE NEOBMEDZENÁ sú v štýle graffiti - ružová na čiernej a čierna na ružovej. Odhodlaná, odvážna, nadčasová, ružová je Coccinelle for Barbie ™. Je prese taká, aby vyjadrovala postoj svojej nositeľky. Spolu s čiernou tvoria jin-jang ženského posilnenia: odvaha a sladkosť, výzva a odolnosť, vzbura a láskavosť.

Vo vnútri kabelky je štítok Barbie ™ Pink s nápisom Coccinelle for Barbie ™. Ten nám pripomína prijatie seba samých v našej rozmanitosti. Práve toto nás robí silnejšie majsterky našej budúcnosti. Motto BUDÚCNOSŤ JE NEOBMEDZENÁ sa nachádza všade, aby ste ho mali vždy na očiach – zvonku, ale aj vo vnútri či na taške.

Naše poslanie je jasné: robiť hluk. Pretože inkluzívnosť, sebaprijatie a dievčenská sila nie sú iba prázdne slová, ktoré pekne znejú, no nič neznamenajú. Čím viac tieto slová opakujú, tým lepšie! V tomto medzinárodnom projekte, v ktorom sa zapojí 25 krajín z celého sveta, vrátane medzinárodných ambasádorov, ktorí budú rozprávať svoj vlastný príbeh, sa spustí globálne posolstvo inklúzie a pozitivity.

Dievčatá, mládežníčky, matky, sestry, priateľky, medzinárodné sestry, vy všetky nám rozširujete obzory. Dievčatá, ktoré chodia do školy pracovať na svojej budúcnosti, ženy, ktoré ich vychovávajú, a všetky tie, ktoré bojujú za všetky naše práva, za odstránenie platového stropu a za odstránenie nerovností vo svete: nech žije túžba po zmene!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia