Kategórie
 
 
 
 
 

Módne kúsky, ktoré vám zbytočne pridávajú vek

Módny biznis je plný rôznych kúskov, ktoré pri nesprávnom kombinovaní vám môžu pridať nejaké kilá alebo vek. Preto by ste si mali rozumne a s prehľadom vyberať také kúsky, ktoré vás omladia a rozhodne nie, že by vám pridali vek! Preto sa v dnešnom článku pozrieme na také kúsky, ktorým by ste sa mali vyvarovať, aby vám zbytočne nepridávali vek.

Dávajte si pozor na strih

Jedným z najdôležitejších vecí, na ktoré by ste mali myslieť pri výbere nového kúsku je rozhodne strih. Pokiaľ vám strih nesadne, tak by ste si rozhodne daný kúsok nemali kúpť. Inak riskujete, že vám nepristane a zbytočne by ste vyhodili peniaze.

Pri strihu si najmä dajte pozor na dámske šaty. Pokiaľ vám budú úzke na dekolte, budú vás ťahať v podpazuší alebo mierne tlačiť na páse, prenechajte tieto šaty inej majiteľke. Tak isto aj dĺžka šiat je dôležitá. Pre dámy s užšími lýtkami a vyššou postavou odporúčame minišaty alebo šaty s dĺžkou po kolená, pretože tak sa nemusia ukázať svoje nohy. Dámy, ktoré majú lýtka širšie, zvoľte radšej šaty midi dĺžky alebo šaty po lýtka. Takto máte istotu, že to, čo nechcete ukázať, neukážete a naopak, môžete ukázať iné partie vášho tela.

Nepodceňujte čaro farieb

Výber farieb na módnych kúskoch je niekedy čistá mágia. Určite sa vám niekedy už stalo, že ste si skúšali váš vysnívaný kúsok v  kabínke, sedel vám strihovo, no stále ste mali pocit, že tento kúsok vám nie je súdený. Nechali ste ho v obchode, no stále ste rozmýšľali, že čo vám na ňom nesedelo. Mohla to byť, napríklad, farba.

Pre niektoré farby a typy dám platia rôzne pravidlá. Dámy, ktoré majú bledú pokožku a blond či svetlé vlasy, by si skôr mali vyberať žiarivé farby ako sýta ružová, cyklaménová, rôzne odtiene modrej alebo naopak, tmavé farby ako napríklad hnedá či čierna. Dámy s tmavšou pokožkou a vlasmi si môžu vybrať takmer z celej farebnej palety, pretože im svedčia naozaj všetky farby. Ak chcú do svojho outfitu vniesť trochu sviežich farieb, rozhodne sa ich nemusia báť a vyniknú v nich.

Avšak, aj tu treba dať pozor, aby vám tieto farby zbytočne nepridávali roky alebo aby ste v nich nevyzerali fádne. Veľmi diskutabilné farby sú napríklad staroružová alebo čierna. Pri staroružovej by ste si mali dať pozor, aby celý váš outfit nebol iba v týchto farbách. Tak by ste v takomto outfite, aj keby bol dobre zamýšľaný, pôsobili nevýrazne.

Tieto kúsky rozhodne zaraďte do svojho šatníka

V celom článku sme sa venovali kúskom, ktoré by ste nemali nosiť, aby vám zbytočne nepridávali roky. Avšak, treba si aj povedať, ktoré kúsky by ste rozhodne do svojho šatníka zaradiť mali, aby ste v nich pôsobili štýlovo, nadčasovo, sebavedomo a žensky.

Medzi takéto kúsky sa rozhodne radia klasické minimalistické dámske blúzky, ktoré využijete v rôznych outfitoch, či už elegantných alebo ležérnych. Takúto blúzku môžete skombinovať s dámskymi nohavicami jednoduchými alebo momentálne veľmi trendy dámskymi nohavicami s vysokým pásom. Vďaka vysokému pásu budú vaše nohy pôsobiť opticky dlhšie a štíhlejšie.

Ak hľadáte módne kúsky, ktoré sú kvalitné a v súlade so súčasnými trendmi, rozhodne sa pozriete po našej obľúbenej talianskej značke Luisa Spagnoli, kde nájdete kúsky na každý deň, ale aj špeciálne príležitosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia