Kategórie
 
 
 
 
 

Aká je letná Luisa Spagnoli v roku 2022?

Vzduch je naplenný túžbou po slobode, optimizmu a štipky šibalského zvádzania. Na sezónu jar/leto 2022 pozýva Luisa Spagnoli svoju komunitu sebavedomých, podnikavých a nezávislých žien, aby sa vydali na zasnívanú cestu do fascinujúcich, teplých a pulzujúcich krajín naplnených dobrodružstvom. Na svoju prvú prehliadku v oficiálnom kalendári milánskeho týždňa módy talianska dizajnéri opäť vytvoria očarujúce nádvorie v štýle Nového Mexika v historickom paláci Palazzo Isimbardi. V kolekcii sa miešajú stredomorské návrhy s prvkami púšte v jedinečnej oslave talianskeho dedičstva, ktoré sa otvára medzinárodným inšpiráciám, ale aj atmosfére.

 

Kolekcia je navrhnutá tak, aby zvádzala na móle, ale aj v každodennom živote skutočných žien s rôznymi potrebami. V kolekcii sú použité luxusné látky, z ktorých sú mnohé certifikované ako udržateľné, a upravujú sa špeciálnymi technikami, aby sa z nich získali jedinečné prvky. Potlače, výšivky a žakárové motívy sa striedajú v kolotoči rafinovanej a ženskej elegancie, ktorá odhaľuje toho najautentickejšieho ducha módy “Made in Italy”.Objemy v kolekcii sú vzdušné a uvoľnené, pričom interpretujú túžbu žien uniknúť z akýchkoľvek obmedzení.

Dámy v novej kolekcii Luisa Spagnoli 2022 nájdu hodvábne maxi šaty s hlbokými rozparkami alebo šaty vyrobené z bavlny s potlačou Vicky, ktoré sú v páse stiahnuté koženými opaskami s pútavými tyrkysovými prackami. Nájdete tu kúsky, v ktorých smelo odhalíte ramená, ale aj zvodné korzety, ktorých vzácne detaily sú inšpirované spodnou bielizňou. Ďalej organzové šaty obohatené volánmi v tej najžiarivejšej farebnej palete, od nechtíkovo-žltej po jahodovo-ružovú, ako aj šantungové šaty v brilantnom tyrkysovom odtieni.

Korzety sú s čipkovaným lemom, pričom vykúkajú aj z pánskych košieľ s džínsovými súpravami v indigovej farbe, ktoré vyzerajú ako vyblednuté od slnka a pleteniny. Tieto kúsky sú neprehliadnuteľné prvky protagonistky šatníka Luisy Spagnoli. Pletené kúsky so sieťovanými efektmi, strapcami a žakárovými motívmi majú hlboký výstrih alebo sa z nich môžu stať minišaty zdobené grafickými vzormi alebo vás zaujmú jemné rúrkové šaty s jedinečnými textúrami.

Denim vám dodáva mestský a moderný nádych. Päť vreciek na nohaviciach je vykrojených do rozšírených tvarov predlžujúcich siluetu, šortky vyzerajú nesmierne žensky a hodvábne rozšírené nohavice prichádzajú so zmyslenými rozparkami. Ozdobné blejzre v čiernom, tyrkysovom a pieskovom ľane, mäkké blúzky z neprehliadnuteľnej ľanovej gázy, saká so strapcami a semišom, voľné overaly s potlačou, ale aj vyšívané šifónové blúzky a romantické šaty s čipkovanými detailmi sú základom všestranného šatníka vyrobeného z ikonických kúskov, ktoré je možné kombinovať podľa vašich predstáv a fantázií.

Doplnky, ktoré vyžarujú nadčasovú a sofistikovanú atmosféru, zvýrazňujú osobnosť každého vzhľadu. K dennému outfitu sú určené ploché sandále, ale aj maxi kabelky a malé obaly na mobil so strapcami. Vysoké sandále na podpätku s minimálnymi líniami a mini kabelky cez rameno, vždy obohatené o strapce, sú ideálne najmä po západe slnka. Zlaté a tyrkysové šperky sú všadeprítomné, pričom nám pripomínajú spomienky na naše cesty a predstavujú ochranné talizmany.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia