Kategórie
 
 
 
 
 

Luisa Spagnoli jesenná a zimná kolekcia 21/22

Kolekcia pre jeseň a zimu 2021 je hymnou slobody, ktorá je vyjadrená veľkými a vzdušnými prvkami, pričom dokonalo vyzerá na dámskych siluetách. „V oslave návratu do života, kde sa prelínajú mestské tóny so ženskými a sexy akcentami, je veľa čiernej a bielej, ale aj chuť na iné farby, ktoré milujeme,“ hovorí Nicoletta Spagnoli.

Objavte dlhé kabáty s vojenskými prvkami a oversized strihmi, mäkké a príjemné kabáty vyrobené z pravej vlny a dvojfarebného kašmíru, zaujímavé hranaté pončá či extra dlhé vesty bez rukávov v sofistikovaných hnedých odtieňoch. Nemôžeme zabudnúť ani na britskú klasiku – trenčkoty, ktoré sú elegantné, ale aj praktické pre všetky ženy.

K zimným mesiacom patria aj pletené modely, dokonalo nadizajnované vďaka histórií Luisy Spanoli. Tieto kúsky sa dajú nosiť na voľný čas, do denných elegantných outfitov, ale aj na spoločenské udalosti. Ako napríklad priliehavé minišaty s nadýchanými rukávmi, vynovené polo tričká s hlbokými výstrihmi, či zaujímavé tuniky s bočnými rozparkami, ktoré môžete nosiť samostatne alebo v kombinácií so širokými palazzo nohavicami, pulóvre s couture výstrihmi či kardigány s prekladanými výstrihmi.  

V novej kolekcii môžete nájsť aj klasické tvídové saká s rozstrapkaným lemovaním v kombinácii s pásikmi alebo čipkou; topy, ktoré pripomínajú luxusnú spodnú bielizeň a šortky odhaľujúce krásne dámske nohy. Zaujmú vás aj nohavice s vysokým pásom a rozšíreným strihom, ale aj s vysokými opaskami stiahnutými okolo pása, ktoré podčiarknu ženskú siluetu.

Overaly sú kúsky, ktoré by nesmeli chýbať v dámskych šatníkoch či už zo strečového vlneného materiálu alebo z potlačeného saténu. Overaly sa ľahko nosia - tak aby ste sa pripravili a rýchlo išli objavovať krásy mesta. Overaly sa môžu striedať so šatami z merino vlny s volánovým lemom, s dlhými šatami s rozparkami a veľkými ramenami či dokonca s tvídovými županmi - manteau alebo večernými sakami, ktoré dámy zahrejú počas romantických večerí. 

Dokonca aj farebná paleta tejto kolekcie je hymnou na znovuzrodenie: kardinálna červená, intenzívna žltá a krémová, ktorá sa mieša so zvieracími potlačami, paisley a abstraktnými vzormi.

K nádherným doplnkom vo FW 21/22 kolekcii patria semišové čižmy so zúženou špičkou a vysokým podpätkom, ikonická Nicky kabelka a nová clutch kabelka z mimoriadne mäkkej kože napa so zapínaním na visiaci zámok a odnímateľnou maxi reťazou v podobe popruhu dostupného v červenej, púdrovej, čiernej a žltohnedej farbe.

Objavte všetky modely z tohtoročnej kolekcie Luisa Spagnoli jeseň zima v Katalógu Luisa Spagnoli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia