Kategórie
 
 
 
 
 

Letná kolekcia je tu: obujte sa do sandál

Vysoké teploty, horúce dni, odhalené nohy a štýlové topánky! Presne takto by sme mohli charakterizovať nachádzajúce mesiace. S takýmito horúcimi teplotami meníme aj más šatník či botník. V dnešnom blogovom článku sa zameriame na obuv, presnejšie na dámske sandále, ktoré sa stali neoddeliteľnou súčasťou letného outfitu.

Neodolateľný kúsok aj bez podpätkov

Niektoré z nás podpätky milujú, iné dámy sa im snažia veľkým oblúkom vyhýbať. Skvelou správou je, že módni dizajnéri okrem klasických sandáli na podpätku zaradili do svojich letných kolekcií aj rovné dámske sandále.

Ich výhodou je, že aj napriek svojej univerzalite stále pôsobia luxusne a žensky. Je iba na vás, či si rozhodnete obuť sandále do práce, do mesta alebo dokonca na ples. Na tento druh obuvi sa môžete vždy spoľahnúť, pretože v modeloch z dielne Tosca Blu vždy nájdete taký strih a farbu, ktorá vám bude najviac vyhovovať.

Okrem toho dámske sandále bez podpätku alebo s menším podpätkom sú hitom tohto leta 2022. Ak navyše majú remienkové detaily, o dokonalú obuv na horúce letné dni máte postarané. Výhodou týchto sandálok je to, že ich môžete nosiť v elegantných outfitoch napríklad do práce v kombinácií so šatami či sukňou alebo v ležérnejších outfitoch s nohavicami.

Zamerajte sa na detaily

Letné sandále vám dovoľujú upustiť uzdu vašej fantázií a ponúkajú vám nespočetné variácie, ako ich nosiť. Ak chcete zažiariť, zvoľte sandále s rôznymi trblietavými aplikáciami v podobe štrasových kamienkov, žiarivých farieb alebo výrazných praciek. Tieto nevšedné akcenty môžete nájsť v najnovšej kolekcii topánok Tosca Blu na leto 2022.

Okrem toho by sme veľmi radi dali do pozornosti zaväzovacie sandále. Tieto kúsky môžu byť bez podpätku, ktoré vám môžu pripomínať takzvaný boho štýl. Hodia sa najmä k dlhým sukniam, ale pokojne si ich obujte aj ku krátkym úzkym sukniam. Vtedy však voľte sandále, ktoré majú zaväzovanie až pod koleno, pričom tento model dokonalo zastúpi aj šperky.

Ak si chcete opticky predĺžiť nohy, odporúčame sandále na podpätku so zaväzovaním. Skvelým príkladom takéhoto modelu sú topánky Cervia z talianskej dielne Tosca Blu. Zaujímavé prekladané remienky, ktoré siahajú až nad členok zabezpečia, že vaše nohy budú pôsobiť opticky dlhšie, no stále budete elegantná.

Pohodlnosť nadovšetko

Okrem sandálov sú ideálne topánky na leto aj šľapky. Momentálne sú veľmi trendy dámske šľapky s rôznymi aplikáciami alebo detailmi v podobe tkanej látky. Výhodou týchto modelov je, že ich môžete kombinovať s elegantnými outfitmi aj do práce počas toho najväčšieho tepla.

Svoj boom opäť zažívajú aj dámske šľapky, ktoré sa skôr podobajú na „ortopedickú“ obuv. Aj napriek tomuto nie veľmi slávnemu pomenovaniu prerazili do dámskych botníkov a dámy, ktoré tento kúsok majú, nedajú naň dopustiť. Výhodou tejto obuvi je, že vaše chodidlo je v anatomicky správnej topánke a tým pádom sa nemusíte báť nesprávnej chôdze. Ak ste ešte tomuto typu obuvi nedali šancu, skúste to toto leto a samé zistíte, že je to najpohodlnejší letný model, aký ste kedy mali!

Ak ešte stále hľadáte tie správne letné sandále, navštívte nás v predajni Tosca Blu v bratislavskej Eurovea Galerii alebo v košickom Auparku v LAMIO, kde vám naše kolegynky poradia z najnovších trendov v oblasti topánok. Ak nemáte cestu do týchto miest, radi vás privítame aj na našom eshope. Tešíme sa na vás!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia