Kategórie
 
 
 
 
 

Kožený ruksak ako ideálny doplnok na cesty a voľný čas

Počas nášho života sme si zvykli na množstvo vylepšovákov a na množstvo praktických doplnkov. Niekedy však módny biznis ponúka rôzne bizarné kúsky, ktoré sa za praktické považovať nedajú. Ale dajme si ruku na srdce, naše najobľúbenejšie kabelky sú jedny zo skvelých praktických doplnkov. Avšak keď sa na dlhšie cesty či voľný čas nehodia, vtedy siahneme po batohoch. Ktoré kožené batohy sú najlepšie, aby sa vám do nich zmestilo všetko potrebné a pôsobili aj štýlovo?

Na trhu sú dva druhy batohov

Každá z nás má rôzny štýl obliekania. Niektoré dámy preferujú elegantný štýl a naopak, niektoré nedajú dopustiť na športovejšiu módu. Je skvelé, že k obom štýlom obliekania môžete kombinovať kožené ruksaky!

V elegantných outfitoch, ktoré sa vyznačujú najmä rovnými strihmi, minimalistickými líniami, základnými farbami a lodičkami. Avšak, akú kabelku zvoliť? Ak máte rady klasiku, odporúčame siahnuť po vašej obľúbenej kabelke. Naopak, ak rada experimentujete, skúste kabelku vymeniť za batoh. Taliansky výrobca kvalitných kabeliek Coccinelle má vo svojej ponuke rôzne kožené ruksaky dámske, ktoré sú ideálne do elegantných outfitov.

Vyznačujú sa najmä decentnými farbami, zlatým alebo strieborným kovaním a oblými či hranatými tvarmi. Takto kožený ruksak dokonale zasupluje vašu obľúbenú kabelku. Výhodou je, že pri nosení ruksaku budete mať obe ruky voľné a už sa nemusíte báť, že vám z nich čosi dôležité vypadne.

Pri ležérnych outfitoch máte voľnú ruku čo sa týka doplnkov. Je iba na vás, na čo máte v ten daný deň chuť. Ak ste ešte nikdy nesiahli po batohoch, tak teraz je ten najlepší čas. Ak preferujete jednofarebné batohy, siahnite po značke Coccinelle. Avšak, ak sa nebojíte experimentovať, mladá a zmyslená značka Tosca Blu vás rozhodne zaujme! Ruksaky z tejto talianskej značky sa vyznačujú hravým, dievčenským štýlom, ktoré môžete kombinovať s teniskami, ale s určitou dávkou odvahy aj s lodičkami!

Prečo sme si batohy zamilovali?

Počas leta a dlhých prechádzok sme si batohy rozhodne zamilovali. Prečo je tomu tak? Sú praktické, môžeme si vybrať medzi elegantnými a športovejšími a najmä sa nám do nich zmestí všetko potrebné, čo v ten daný deň potrebujeme.

Ak siahnete po čiernom koženom ruksaku, tak máte záruku, že takýto kúsok vám vydrží veľmi dlh. Koža je ideálny materiál najmä na tašky alebo iné kúsky, ktoré nosíte veľmi často, pretože je odolná, dlhotrvajúca a pri správnom zaobchádzaní a ošetrovaní vám vydrží veľmi dlho.

Na cesty sú skvelé väčšie batohy, do ktorých si môžete zbaliť poprípade aj nejaké oblečenie, ak by sa ochladilo. Okrem iného si do batoha môžete zabaliť aj fľašu s vodou a inými dôležitými vecami, čo potrebujete počas dňa. 

S batohom na všetky výlety a cesty

Aj vy ste mali niekedy nutkanie sa iba tak zobrať a objavovať neznáme mestá alebo krajiny? Rozhodne ste v takýchto prípadoch stáli dlho pred skriňou a rozmýšľali, do čoho sa pobaliť. S batohmi Tosca Blu máte tento problém vyriešený!

Aj napriek tomu, že tieto ruksaky pôsobia malo, tak opak je pravdou. Pokojne sa do nich zbalíte na predĺžený víkend a môžete si užívať bezstarostné objavovanie nových miest a chutí s vašou najlepšou priateľkou. Navyše pri nosení batoha máte obe ruky voľné a tak v jednej ruke si môžete vychutnávať svoju kávu a v druhej ruke s fotoaparátom všetko dokumentovať! 

Aj keď sa leto pomaly končí, chladnejšie dni ako september a október priam volajú po nových dobrodružstvách najmä v krajinách Stredozemného mora. Tak neváhajte ani minútku, kupujte letenku, vezmite mamku alebo kamarátku a kožený ruksak, do ktorého sa zbalíte na tento nezabudnuteľný predĺžený víkend.

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia