Kategórie
 
 
 
 
 

Kolekcia Luisa Spagnoli jar/leto 2021 vás pozýva na rôzne párty

Na nadchádzajúcu jar leto sezónu nás Luisa Spagnoli víta na exkluzívnej záhradnej párty, na ktorú sme všetky pozvané. Dresscode tejto párty si vyžaduje moderný elegantný štýl, energický a všestranný, ktorý vychádza zo sofistikovanej kolekcie vzorov a siluet. Ženy Luisy Spagnoli majú veľmi nabitý program a majú na pláne množstvo exkluzívnych udalostí na čerstvom vzduchu v jej diári pre tohtoročnú jar a leto.

Ich kalendár sa začína záhradnou párty v parku jednej z milánskych historických víl, v ktorej sa stretávajú ženy s bezchybným vkusom, dokonalé v striedaní kvalitných materiálov, ktoré im vyčarujú neodolateľnú siluetu s jednoduchými líniami.

Príroda je v centre pozornosti

Šaty a „pyžamové„“ kostýmy kvitnú kvetinovou potlačou a vzormi, ktoré sú ideálne pre nezabudnuteľný čajový večierok. Motívy prírody siahajú až do oblasti Kašmíru so svojím Paisleyovým vzorom - motívom inšpirovaným prírodou v tvare kvapky pochádzajúcom zo starovekej Perzie.

Obzvlášť ohromujúce sú dlhé šaty okolo ramien v jemnom šifóne, ktoré sú dostupné vo všetkých odtieňoch fuchsiovej a tyrkysovej.

Mestské safari aj vo vašom meste

Divoká príroda inšpiruje aj oblečenie pre mestské safari, kde dámy môžu nájsť safari bundičky v metropolitnom štýle, avšak v novom módnom štýle ako sako v kombinácií so šortkami, ale aj dlhé šifónové šaty a overaly s potlačou vzoru žirafy. Ženy Luisy Spagnoli obohacujú svoj šatník aj vďaka ďalekým cestám a teda si k nim prispôsobujú aj svoje parfumy, farby a čerpajú z nich inšpirácie pre ich každodenný život.

Pre párty v štýle kráľovského Ascotu by mal dresscode obsahovať potlač bodiek v nadčasovej čiernej a bielej farbe, vyobrazené cez mikro a makro kombinácie kruhov, krátkych a dlhých strihov či mäkkých a štruktúrovaných materiálov. Pre denné nosenie sú ideálne kombinácie nohavíc s iným kúskom, ako napríklad prepracovaný nohavicový kostým z originálneho modelu z 80. rokov s  dvojitým výstrihom a sakom s balónovým rukávom, ktoré sa nosí cez široké palazzové nohavice.

Romantické detaily a sofistikované dlhé šaty kraľujú letu 2021

Na párty pri bazéne alebo na plachetnici prechádzame k námorníckemu štýlu, avšak v obnovenej verzii vďaka reinterpretácii klasických marinière pruhov. Jemne vzorovaný úplet mäkko pohladí vašu siluetu, v dlhých šatách s výstrihom do V budete bohyňou, ako aj v tunikách s hlbokými bočnými rozparkami či v rôznych minišatách so zaujímavým rebrovaním.

Kľúčovým kúskom v šatníku Luisy Spagnoli sú bavlnené košele s čipkovanými detailami a profilmi, doplnené o zaujímavé goliere s jemnými a roztomilými volánikmi.

Na večerné párty sa do centra pozornosti dostáva ženskosť s dlhými šatami so silným lemovaním v jedinečnom hodvábnom tafte. Zvodné sú najmä červené večerné šaty s výstrihom do V so širokou splývavou sukňou.

Doplnky na párty nesmú chýbať

Všetky outfity dopĺňajú ikonické doplnky ako je maxi kabelka Nicoletta s jej nezameniteľným lichobežníkovým tvarom s otočným zámkom a malým visacím zámkom v kolekcii jar/ leto 2021. Nicoletta je v dvojfarebnom vyhotovení s vynikajúcou kombináciou denimu a hnedej kože alebo v plátne ecru a čiernej alebo hnedej koži. Tieto farby sú dostupné aj pri kabelke Voyage, ideálnej na dlhé víkendové cesty.

Kultová kabelka Luisa je tiež späť - vyhotovená v troch veľkostiach, s klasickou sponou s logom LS a pozláteným putkom - retiazkou. Táto sezóna ponúka aj niekoľko noviniek vo väčšej veľkosti - MaxiLuisa dostupná v červenej farbe. Menšia BabyLuisa sa k verziám z minulých sezón pridáva vo vyhotovení v rafii s kontrastnými koženými profilmi.

Na opaskoch sú dominantné tkané rafiové pásy v letnej žltej alebo jemnej farbe ecru, ktoré sú charakteristické pre túto sezónu. Slnečné okuliare sa vyznačujú obrovskými a hrubými rámami s hranatými alebo mačacím tvarom, no vždy s dymovými sklíčkami pre pohľad moderných a chick dám. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia