Kategórie
 
 
 
 
 

Kabelky v štýle neo-retro z vás spravia ikonu

Momentálne je na trhu nespočetné množstvo kabeliek rôznych druhov či tvarov. V tej záplave rôznych kúskov sa často naskytá otázka, ktorá z týchto kabeliek je momentálne v súlade so súčasnými trendami? V dnešnom blogu vám predstavíme malý ťahák na neo-retro dámske kabelky, s ktorými rozhodne zažiarite.

Nechajte hovoriť tvar za vás

Ako spoznáte dokonalú neo-retro kabelku? Tak, že má atypický tvar, avšak je poctivo spracovaná s dôrazom na výber materiálov. Dokonalými kúskami sú rozhodne kožené kabelky, ktoré vám vydržia veľmi dlho a využijete ich na viac príležitostí.

Svetoznámy taliansky výrobca kabeliek Coccinelle má vo svojej jarnej-letnej kolekcii na rok 2022 množstvo neo-retro kúskov, ktoré môžete využiť počas bežných dní, ale aj do práce či na rôzne spoločenské udalosti. Hranaté tvary, krátke pútka a výrazné farby. To sú atribúty, ktoré by ste mali hľadať vo vašej novej neo-retro kabelke.

Pre inšpiráciu vám vyberáme kúsky Coccinelle Luce, ktoré si môžete vybrať buď v štýle croco alebo s jemnou kožou. Jej úzky, ale dokonalo hranatý tvar zabezpečí, že tento váš kúsok bude trendy nie len túto sezónu, ale aj niekoľko nasledujúcich. Ďalším skvelým kúskom je kožená crossbody kabelka Coccinelle Marvin Twist, ktorú využijete v elegantných, ale aj ležérnych outfitoch. Zaručujeme vám, že táto kabelka spĺňa okrem iného aj funkciu luxusného šperku.

Neo-retro sú dámske kabelky cez plece

Ďalším poznávacím znakom neo-retro kabeliek sú krátke remienky na nich. Tým pásom si ich môžete dať iba cez plece a nie ako obľúbené cross body. Aj keď na jednej strane to môže pôsobiť trocha neprakticky, čo by sme však nespravili pre módu a najnovšie trendy?

Dámska kožená kabelka Luisa Spagnoli Icapricanvas je skvelým príkladom. Má dokonalé hranaté tvary s hnedou obrubou a jednoduchým zapínaním na magnet so zlatým logom Luisa Spagnoli. To z nej robí univerzálny kúsok vďaka dvojfarebnej kombinácií hnedej a krémovej, pričom ju môžete nosiť k bežným, ležérnym outfitom, ale aj k elegantnejším do práce.

Nebojte sa siahnuť aj po väčších kabelkách, takzvaných shoppping bags, ktoré sú ideálnym kúskom do práce, kedy potrebujete mať pri sebe veľa vecí, ale aj na bežné nosenie. Skvelým príkladom sú kabelky z línie Coccinelle Never without bag alebo kúsky z dielne Tosca Blu Non ti scordar di me.

Experimentuje s farbami

Dlho očakávaná jar praje rôznym farbám. Samozrejme, trendy sú aj kabelky v klasickej čiernej alebo hnedej farbe, ktoré sa hodia k akémukoľvek outfitu. Ale počas týchto dlhších slnečných dní sa nebojte odviazať a prekvapte svoje okolie farebnými kombináciami! Predsa viete, že farebným kombináciám sa medze nekladú, tak buďte inšpiráciou. 

Vynikajúcim príkladom je dámska kabelka Coccinelle Maelody, ktorá má dokonalý croissantový tvar. Ten z vás rozhodne spraví módnu ikonu. Navyše tento kúsok prichádza v rôznych farebných vyhotoveniach od klasických farieb až po pastelové farby ako baby modrá či jemná ružová a pudrová. 

Ak si netrúfate na takéto výrazné farby, ale chceli rozmýšľate nad farebnou kabelkou, odporúčame sa pozrieť na luxusný kúsok z dielne Tosca Blu Ananas, ktorá priam srší letom a slnkom vo svojej žltej verzii. Jej dizajn v podobe strapcov a prepletaným pútkom robí z nej dokonalý letný kúsok v súlade s neo-retro prvkami.

Dámy, ak vo svojom šatníku nevlastníte nejakú kabelku v štýle neo-retro, tak sa pozrite na náš eshop a doprajte si váš nový najobľúbenejší kúsok v štýle neo-retro vďaka talianskym značkám Coccinelle, Luisa Spagnoli a Tosca Blu.

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia