Kategórie
 
 
 
 
 

Jesenná kolekcia ruksakov a kabeliek 2020

Dátum: 30.11.2020     Čítanie na: 3 min.

Jeseň je v plnom prúde a vy stále nemáte kabelku alebo ruksak na túto sezónu? Rok 2020 je charakteristický mnohými módmi trendami. Každý si tak dokáže nájsť to, čo sa mu páči. Jesenná kolekcia v sebe ukrýva desiatky zaujímavých kúskov. Jeden z nich si určite zamilujete aj vy.

damsky ruksak - lamio.sk

Malé a praktické kabelky

Milovníci crossbody kabeliek sa rozhodne potešia. Na tohtoročnú jeseň sa hodia menšie a praktické kabelky, ktoré si len prehodíte cez plece. Ich výhodou je najmä to, že poskytujú dostatok miesta na všetky dôležité veci ako peňaženku či mobil.

Ak chcete vyzerať elegantne, zvoľte luxusné kabelky v tmavom prevedení z kože. Vhodné sú na denné aj nočné nosenie. Plus, tmavá farba ako čierna alebo fialová, je na jeseň ako stvorená.

kabelky-male

S výrazným prvkom

Móda nepozná žiadne hranice. Práve preto nechajte pri výbere kabeliek pracovať svoju fantáziu. Okrem jednoduchých a jednofarebných kúskov sú počas tejto jesene obľúbené aj kabelky s výrazným prvkom. Siahnite po modeli s výraznou prackou alebo veľkým zipsom. Nebojte sa ani zaujímavej farebnej kombinácie.

Výraznú kabelku sa snažte skombinovať k jedno alebo dvojfarebnému outfitu. Jeseň je jednoduchším obdobím. Preto stačí, ak bude v outfite len jedna vec, ktorá pritiahne pozornosť a zaujme.

kabelky - s vyraznym prvkom

Lesk sa dnes nosí

Lesklé materiály sa vrátili ako na topánky, tak aj na kabelky. Keď si teda budete jednu vyberať, nebojte sa siahnuť po výraznom lesklom prevedení. Najlepšie je čierne. Bude sa vám ľahko kombinovať. Zaujímavé sú však aj iné farebné odtiene ako napríklad biela či dokonca červená.

Problém pri lesklom povrchu je ten, že niekedy vyzerá lacno. Pri nákupe si preto dávajte pozor. Kabelku si niekoľkokrát prezrite, prípadne sa opýtajte na názor kamarátky.

kabelky s leskom

Textúra na kabelke aj ruksaku

Luxusné spoločenské kabelky s hladkým povrchom dostali na chvíľu stopku. Počas posledných týždňov v roku 2020 sa budú nosiť modely s textúrou. Je úplne jedno, po akej veľkosti siahnete. Kabelka môže byť malá aj veľká.

Textúra vyzerá najlepšie na tmavých farbách. Siahnuť by ste preto mali po čiernej, zelenej alebo fialovej. Plus, ak hľadáte niečo iné, ako kabelku, máme pre vás tip. Dámsky kožený ruksak s textúrou vyzerá elegantne. Skvelo doplní každý jeden outfit.

kabelky s texturou

Čierna aj biela

Trendy roku 2020 sú rôznorodé. Okrem mnohých štýlov poskytujú aj viaceré farebné variácie. Klasické tmavé farby ako čierna, fialová alebo smaragdová, môžete doplniť béžovou alebo bielou.

Biela vyzerá veľmi dobre v kombinácií s čiernou. Dokážete vytvoriť kontrast, ktorý sa v dnešnej dobe nosí. Pri kontraste je však potrebné dávať pozor. Nie vždy vyjde. Ako sa však hovorí, risk je zisk, a v tomto prípade môžete získať veľa.

kabelky s ciernou a bielou

Do práce a školy

V prípade, že do práce alebo školy potrebujete väčšie kabelky, zvoliť by ste mali modely, ktoré majú menšie remienka. Kabelky sa nosia potom veľmi dobre v ruke. Niektoré majú dokonca prídavný dlhší remienok, ktorý by ste mohli využiť, keď chcete kabelku zavesiť na plece.

Do práce a školy sú však praktickejšie ruksaky. Tie spravidla poskytujú veľa miesta. Aj po naplnení sa vám budú dobre nosiť. Nebudú vás ťahať na jednej alebo druhej strane.

kabelky do prace

Do divadla aj na párty

Na večerné nosenie sú ako stvorené luxusné talianske kabelky v menšom prevedení. Spravidla sú bez remienka, no môžu byť aj s ním. Poskytujú dostatok miesta na peňaženku a mobil. Niekedy sa do nich zmestí aj púder či rúž.

Farebné prevedenie je na vás. Odvíjať by sa malo od toho, čo máte na sebe. Na jeseň sú najlepšie tmavé farby. Z nich sú obľúbené vínovo-červená, smaragdová alebo tmavomodrá.

kabelky do divadla

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia