Kategórie
 
 
 
 
 

Tento Valentín bude iný, ale aj tak ho oslávime honosne

Valentín v tomto roku bude rozhodne odlišný, ako tie predošlé, na ktoré sme boli zvyknuté. No ani táto skutočnosť nám nemôže brániť v tom, aby sme si tento sviatok zamilovaných poriadne užili a potešili sa darčekom od partnera či od nás.

Pred rokom by sme si už v hlave skladali outfity, ladili make-up a nepriamo by sme podsúvali partnerom reštauráciu, kde by sme si priali stráviť valentínsky večer, avšak tento rok môžeme iba o týchto plánoch snívať. Lenže, dámy nezúfajte, Valentín môžeme osláviť aj doma a aj nepriamo naznačiť partnerovi, aký darček si predstavujeme.

Výber oblečenia, vizáže, ale aj jedla je dôležitý

Predpokladáme, že Valentín budete tráviť doma so svojou polovičkou. Aj napriek súčasnej situácií je to skvelé, pretože sa nemusíte nikam   náhliť a stresovať. Naopak môžete si dôkladne premyslieť, čo si oblečiete (priznajte sa dámy, určite ste si kúpili nejaké šaty, ktoré ste ešte   nemali príležitosť si obliecť), aký rúž zvolíte k farbe šiat alebo odkiaľ si necháte doniesť večeru, ak si ju neplánujete pripraviť samé.

Na domáci valentínsky večer si odporúčame dať pohodlné, ale sofistikované šaty či sukňu, v ktorej vyniknú vaše nohy. Aby sa opticky predĺžili, môžete si obuť aj lodičky, ale v prípade, že bývate v paneláku ich odporúčame vynechať.

Make-up môžete zvoliť slávnostnejší alebo decentný, výber je iba na vás. Na pery si ale nezabudnite dať dlhotrvajúci rúž, ktorý zvládne večeru, ale aj niekoľko pohárov vína, no stále bude vyzerať neodolateľne.

 

Milované darčeky pre každú z nás

Niektoré dámy každý rok svojmu partnerovi tvrdia, že na Valentína žiadne darčeky nechcú, no aj tak potajme dúfajú, že ich niečím poteší. Tie z nás, ktoré partnera nemajú si niekedy kúpia darček aj samé, pretože radosti treba každý deň.

Či už je to fľaška kvalitného vína, lahodný dezert alebo nejaký hodnotnejší kúsok, všetkému sa potešíme. My v lamio nerozhodným pánom odporúčame obdarovať svoju partnerku netradičnou kyticou alebo kabelkou či doplnkom, ktoré si na prvý pohľad rozhodne zamiluje.

 

Stavte na červenú farbu

Červená sa odjakživa spája s Valentínom. Lenže podľa najnovších trendov sú červené ruže klišé a aj keď si túto farbu neviete  odpustiť, skúste červené kabelky alebo doplnky.Tie nachádzajú vo valentínskej kolekcii pre všetky dámy, ktoré sú rady výstredné, no nájdu sa tu aj kúsky v jemnejších farbách ako je ružová alebo tmavočervená.

A vy dámy, ktoré Valentín trávite samé, povinnou výbavou na tento deň je fľaša dobrého pitia, chutné jedlo, skvelý film a malý darček, ktorý  vás poteší - ako napríklad zaujímavý náhrdelník či iné doplnky, no ani kabelka nie je zlý nápad, čo poviete?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia