Kategórie
 
 
 
 
 

Elegantné kabáty Luisa Spagnoli na každú príležitosť

Dátum: 30.12.2020     Čítanie na: 3 min.

Kabát je základným kúskom, ktorý by vám v šatníku nemal chýbať. Vyzerá elegantne, je príjemný na nosenie a dokáže skvelo zahriať.
Vhodný je nielen k formálnemu, ale aj k športovému outfitu. Ak ste sa na toto zimné obdobie ešte nestihli pripraviť a hľadáte zaujímavé kúsky, ste na správnom mieste.

damsky kabat spagnoli

Kabát na každú príležitosť

Ak si nechcete kupovať viacero dámskych kabátov, odporúčame vám zainvestovať do jedného, ktorý budete nosiť niekoľko sezón. Vhodné je siahnuť po čiernej alebo hnedej.
Žiarivé farby však tabu rozhodne nie sú. Práve naopak. Vedia skvelo celý zimný outfit rozžiariť. Treba však počítať s tým, že sa kombinujú trochu ťažšie.

Kabáty Luisa Spagnoli nájdete v desiatkach farebných prevedení. Od čiernej či bielej klasiky, po modré, oranžové alebo červené prevedenie. Mnohé kabáty majú taktiež vzory.
Tie pôsobia luxusne a dokážu zaujať.

Zaujať však môžete nielen farbou, ale aj samotným strihom alebo spôsobom zapínania. Väčšina kabátov využíva klasické gombíky v jednom alebo dvoch radoch.
V ponuke značky Louisa Spagnoli však nájdete aj kabáty podobné plášťom alebo modely so skrytým zapínaní. Zips či gombíky tak nenarúšajú štýlový vzhľad.

Žltá a sivá

Spoločnosť Pantone, ktorá každý rok vyhlasuje farbu roka, vybrala na rok 2021 rovno dva odtiene. V nich sa nájdu ako milovníci sviežich farieb, tak aj klasici.
Prvou je tzv. "Ultimate Gray", klasická sivá farba, ktorá sa hodí snáď ku všetkému. Dámske elegantné kabáty v tomto sfarbení patria medzi veľmi obľúbené.

Druhou farbou je žltá s názvom "Illuminating". Výrazný odtieň žltej farby je vhodný pre ľudí, ktorí sa neboja experimentovať. Zima je tmavým a pochmúrnym obdobím. Žltá farba vie celú túto atmosféru príjemne rozbiť.

Výhodou farieb roka je najmä to, že spolu skvelo ladia. K sivému kabátu zlaďte napríklad žltú kabelku či topánky.

Dlhý aj krátky

Dĺžka kabátu je kľúčová. Dobre vyzerajú nielen dlhé, ale aj krátke typy. Výber je tak čisto na vás.
Pri nakupovaní kabáta myslite najmä na svoju výšku. Vysoké ženy môžu siahnuť aj po dlhšom type.
Nižšie by sa mali príliš dlhým modelom vyhýbať. Dokážu ubrať z centimetrov.

Dlhé dámske zimné kabáty sú spravidla elegantnejšie. Hodia sa k nim čižmy na opätku. Vhodné sú najmä do práce alebo na spoločenské udalosti. Obliecť si pod ne môžete aj šaty.
Kratšie typy si pokojne oblečte aj k rifliam alebo iným nohaviciam.

Nezabudnite na doplnky

Nevýhodou zimy je najmä to, že doplnky ako náramky či náhrdelníky nie je vidieť. Preto je potrebné siahnuť po iných kúskoch. Mnohé kabáty Luisa Spagnoli majú opasok.
Ten dáva celej postave určitý tvar.
Dokonca, aj väčší kabát vyzerá vďaka nemu foremne.

Obľúbenými doplnkami sú aj zaujímavé gombíky v kovovom predení. Na tmavej látke vyzerá veľmi dobre strieborná či zlatá.

damsky kabat s doplnkom

Pripravte sa na jar

Zima býva dlhá, no často prejde tak rýchlo, že si to človek ani neuvedomí. Pripravte sa na jar v predstihu a vyberte si prechodný dámsky kabát už teraz.
Ľahké kabátiky sú skvelou alternatívou k prechodným bundám. Dajú sa nosiť dlhé mesiace. Dokonca, využijete ich aj počas chladných letných večerov.

Ak by ste nechceli kabát, siahnuť môžete aj po zaujímavých vestách. Pod ne si však počas chladnejších dní musíte vziať hrubší sveter alebo mikinu.

Zhrnutie

Dámske kabáty Luisa Spagnoli sú elegantné a kvalitné. Vydržia niekoľko sezón. Ich výhodou je najmä nadčasovosť, vďaka ktorej v nich budete vyzerať dobre aj o dva či tri roky.
Siahnite po univerzálnom modeli v sivej alebo zaexperimentujte so žltou. Fantázii sa medze nekladú. Rozhodne nie v móde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia