Kategórie
 
 
 
 
 

Doprajte si luxus v podobe Coccinelle kabelky

Každej z nás určite srdce poskočí pri pohľade na krásne kabelky. Avšak, ako sa v toľkých štýloch, vzoroch a materiáloch vyznať, aby ste si kúpili tú najlepšiu kabelku pre vás? Niektoré z nás preferujú crossbody kabelky a iné zasa nedajú dopustiť na veľké shopper bags. No, kvalitné kabelky sa vyznačujú talianskym prepracovaním, ktoré môžete vidieť a pocítiť v kabelkách Coccinelle vhodných na rôzne príležitosti.

Zamilujete si ich pri prvom pohľade

Coccinelle kabelku spoznáte medzi inými kabelkami predovšetkým svojim kvalitným spracovaním a trendy farbami. Na výrobu používajú výlučne kvalitné kože, ktoré sú remeselne a poctivo spracovávané. Aj práve kvôli tomu si získali popularitu v Taliansku, ale aj takmer vo všetkých kútoch sveta.

Charakteristické znaky pre Coccinelle sú elegancia, luxus a nadčasovosť. Napriek tomu, že dizajnérky z Coccinelle každú sezónu tvoria nové modely, srdcia dám si získali ikonické modely ako sú napríklad Arlettis alebo Beat. Momentálne sú v našej ponuke v rôznych vyhotoveniach – od kombinácie kože s raffiou, v zvieracích vzoroch či v pastelových farbách.

Prísne normy pre ten najvyšší luxus

V módnom dome Coccinelle si zamestnanci dávajú záležať nie len na výrobe, ale aj na nekompromisné kontroly pred uvedením kabeliek do butikov.  Pod tie spadajú rôzne normy ako prísny dôraz na výber tých najkvalitnejších koží, zameranie sa na každý detail od vonkajšieho vzhľadu až po vnútro kabelky či pútko.

Až po týchto vyššie spomínaných krokoch sa kabelky môžu uviesť do predaja. Takto zákazníčky vedia, že každá kabelka Coccinelle je unikátny kúsok, na ktorý sa kládol veľký dôraz pri výrobe, ale aj počas kontrol. Kvôli tejto prísnej tradícií sú talianske kabelky, ako aj doplnky Coccinelle, obľúbené a držia si latku skutočne vysoko.

 

V súlade s najmodernejšími trendami

Trendy na rok 2021 sú rôzne a dizajnérky v Coccinelle sú si toho vedomé. Preto do portfólia produktov na tento rok okrem iných zaradili osvedčené modely s vynovenými prvkami. Momentálne kraľuje módnemu svetu kombinácia rafie a kvalitnej kože, ktorú môžeme vidieť na ikonickej kabelke Coccinelle Beat.

Ďalším hitom sú rôzne mini kabelky, do ktorých zmestíte naozaj iba tie najpotrebnejšie veci ako mince, kreditku a rúž na pery. Aj keď sa spočiatku môže zdať, že tieto kabelky sú zbytočné, opak je pravdou. Mini kabelku môžete nosiť cez rameno ako crossbody alebo voľne pri tele. Je dôležité poznamenať, že tieto kabelky sú skôr šperkom a ozdobou dámskeho outfitu, než by spĺňali praktickosť. Avšak, niekedy podľahneme aj takýmto trendom a tento sme si obzvlášť zamilovali.

Vyberie si každá z nás

Výhodou Coccinelle kabeliek je, že ponúkajú rôzne modely v odlišných veľkostiach na rôzne príležitosti. Pre bežné dni stvorené na prechádzky mestom alebo do prírody sú ideálne batôžky, ktoré však môžete kombinovať aj v elegantných outfitoch a stále budete trendy. Do nich sa zmestia všetky potrebné veci ako peňaženka, kľúče, mobil, ale ostane vám aj priestor na fľašu s vodou či malý snack.

Pre pracovné dni sú vhodné menšie kabelky, ktoré vás prekvapia svojou priestrannosťou a praktickosťou. Na výber máte kabelky v menších veľkostiach ako napríklad Beat alebo Arlettis, ale ak si potrebujete so sebou vziať aj väčšie dokumenty, Coccinelle Joy Canvas Maxi alebo Allure vám skvelo poslúžia.

A počas obľúbených voľných dní v znamení vychádzok alebo príjemných posedení na káve preferujeme ležérne outfity. V takýchto prípadoch volíme priestranné kabelky ako napríklad Coccinelle Never without bag, ktorá je z limitovanej edície v novom, letnom šate. Naše srdcia si rozhodne získala, a čo to vaše?

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia