Kategórie
 
 
 
 
 

Doplnky s ktorými v roku 2023 zabodujete!

V dnešnom modernom svete, kde módne kúsky prichádzajú a odchádzajú rýchlo, je dôležité držať krok s najnovšími trendmi. V tomto roku sme svedkami zaujímavých zmien, ktoré nastali v oblasti doplnkov. Prichádzajú totiž s novými inováciami a štýlmi. V tomto článku sa pozrieme na niektoré z najobľúbenejších štylizácií, ktoré sú na vrchole módy v roku 2023.

Žiarivé farby

Žiarivé doplnky sú hitom tejto jari a leta. Farebná kabelka dodá vášmu outfitu šmrnc a podčiarkne váš štýl. Farbou roka, ako sme spomínali už v predchádzajúcom článku, je Viva magenta, sýta fuchsiová farba. Ak už siahnete po rúžovej, modrej alebo zelenej, neurobíte krok vedľa. Kabelka Tosca Blu Plisse ponúka rôzne farebné prevedenia a zaujme na prvý pohľad. Elegantnejšou farebnou voľbou je Tosca Blu Lily, ktorú hravo skombinujte do práce alebo do mesta.

Kombinácia materiálov

Odvážne a netradičné kombinácie materiálov sa na módnych pólach objavujú stále častejšie. Slamený motív, koža či denim. Jednou z ikonických kabeliek je kabelka Tosca Blu Alice, ktorá kombinuje niekoľko materiálov. Veľmi populárnym kúskom je aj Tosca Blu Dalila, ktorá je skvelou voľbou do práce. Rôzne materiály možno vidieť aj na opaskoch. Výrazne pracky v kombinácií s kožou ľahko skombinujete s nohavicami, košeľami či šatami. Opasok Dozzina od Luisy Spagnoli skvelo „doťukne“ váš look.

Zaujímavé tvary

Jedným z najväčších trendov sú rôzne tvary. Oblé či hranaté, malé či veľké. Tvarová rôznorodosť je veľmi populárna. Vsaďte na oblú kabelku Brenda od Tosca Blu alebo na odvážnejší model Laserata, s ktorým budete neprehliadnuteľná. Zaujímavý tvar má aj kabelka Nicole, ktorú navyše zdobí aj zaujímavý vzor. Oblé tvary si získali svoje miesto aj pri významnom letnom doplnku – okuliaroch. Guľaté okuliare xSofia v troch farebných prevedeniach budú vašim ideálnym doplnkom nech pôjdete kamkoľvek.

Strapce

Dúfame, že ste fanúšičkou strapcov, pretože tento rok budú neodmysliteľnou súčasťou letných outfitov. Strapce na sukni, nohaviciach, kabelke či plážovom uteráku. Siahnite po strapcových šáloch CAPOVERDE alebo CIUFFO od Luise Spagnoli a oživte svoj outfit týmto milým detailom. Strapcový šál je ideálnou voľbou na chladné letné večery. Ak túžite po „strapatej“ kabelke, určite neprehliadnite model Tosca Blu Tb Logo Wendy.

Minimalizmus a zlato

Minimalistické zlaté doplnky sa držia na scéne už dlhšiu dobu. Tento rok tomu nebude inak. Či už siahnete po jemnom zlatom náramku, náhrdelníku či náušniciach, určite tým nič nepokazíte. Novinkou medzi zlatými doplnkami sú tento rok šperkové opasky, ktoré podčiarkujú eleganciu. Opasok Donina či Denise jemne podčiarknú a vyzdvihnú váš celkový look. Dáte im šancu?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia