Kategórie
 
 
 
 
 

Čo sa bude nosiť túto jar a leto 2024? Metalické farby a návrat 90. rokov

Farbou tohto roka je podľa Pantone odtieň Peach Fuzz, ktorý má evokovať vyrovnanosť a pokoj. Jemný, pastelový odtieň broskyňovej ovládne všetky druhy oblečenia, obuv aj doplnky. Táto farba skvelo vynikne s opálenou pokožkou, čiže je ideálna vo forme letných šiat či topu. Môžete ju kombinovať s džínsovinou, vďaka čomu vytvoríte neformálny, štýlový vzhľad.

Metalické farby

Medzi novými trendmi vynikajú aj metalické farby, ktoré prinášajú do módy sofistikovaný a futuristický nádych. Nie je teda dôvod ich po plesovej sezóne odkladať naspäť do skrine. Strieborná a zlatá farba patrí medzi najžiadanejšie farby tohto roka. Ich odlesky sa stávajú neodmysliteľnou súčasťou šiat, topánok a doplnkov.

 

Návrat 90-tych rokov

Zvykne sa hovoriť, že móda sa postupom času opakuje. Tento rok sa zdá, že 90. roky zažijú svoj návrat. Elegancia a minimalizmus si pýtajú maximálnu pozornosť. Siahnite po nadčasových trenčkotoch, nohavicových kostýmoch, sukniach v ceruzkovom tvarekvalitnej bielej košeli. Veľmi populárne budú aj džínsy v chlapčenskom štýle.

 

Ľahké biele šaty

Na módnych prehliadkach sa tento rok predstavilo veľké množstvo jemných bielych šiat. Biela farba predstavuje čistotu, nevinnosť, nadčasovosť a je vždy elegantná. Nemusíte sa báť, že tento kúsok neznosíte. Ľahké biele šaty sú vhodné na  množstvo rôznych príležitostí. Priliehavé biele šaty krásne vyzdvihnú nadčasovú krásu ženského tela.

 

 

 

Veľké kabelky

Tomuto trendu sa potešia určite všetky mamičky, ktoré vo svojej kabelke nikdy nemajú dosť miesta. Čo sa toho týka, túto sezónu sa pokojne riaďte heslom: „čím väčšia, tým lepšia.“ Veľké kabelky sa tento rok stanú kráľovnami vo svojej kategórií, preto ak preferujete menšie modely, je najvyšší čas zadovážiť si neobmedzený a praktický doplnok.

 

Koža

Kožené oblečenie sa drží v trendoch už niekoľko rokov po sebe, a ani tento rok tomu nebude inak. Na jar a leto upustite od tradičných čiernych odtieňov a siahnite po ich prístupnejších verziách. Kožené kúsky v zemitých farbách skvelo ukážu s klasickou bielou košeľou.

 

Mini

Heslo „čím väčšia, tým lepšie,“ zostane tentokrát len pri kabelkách. V oblečení to bude úplne naopak. Veľmi populárne sú mikro šortky, ktoré majú v obľube viaceré celebrity. V kombinácií s vysokými čižmami oversize sakom vytvoríte štýlový vzhľad. Na horúce letné dni sa skvelo hodia mini šaty či mini sukne.

Jar/ leto 2024 bude poznačené mnohými módnymi kombináciami. Niečo sa do módy vrátilo a naopak, niečo zostalo. Móda je skvelým spôsobom na vyjadrenie svojej osobnosti, preto sa nebojte experimentovať a kombinovať. Nech je váš šatník pripravený na dobrodružstvo s najnovšími štýlovými trendmi tejto sezóny.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia