Kategórie
 
 
 
 
 

Bižutéria značky KUKU - prekrásne náramky a retiazky, ktoré si zamilujete

Dátum: 30.11.2020     Čítanie na: 3 min.

Bižutéria vo forme náramkov, retiazok či rôznych príveskov by nemala chýbať žiadnej žene. Dokáže skvelo doplniť outfit a zaujať. Výber je dnes široký. Okrem jednoduchších kúskov na krk alebo ruku sa stretnete aj s tými prepracovanými. Dámska bižutéria je za príjemné ceny. Môže si ju tak dovoliť väčšie množstvo ľudí. Medzi obľúbené značky sa radí KUKU, známa aj vďaka Soni Skoncovej.

kuku lamio.sk

Značka známej moderátorky

Značka KUKU vznikla v roku 2015 ako projekt známej moderátorky Soni Skoncovej. Prvotnou myšlienkou bolo vytvoriť doplnok nielen pre človeka, ale aj pre domáceho miláčika.

Medzi prvými produktmi bola abeceda písmen. Ide o písmená vo viacerých farebných prevedeniach, ktoré si môžete pripnúť na kľúče, kabelku či kdekoľvek inde. Abeceda pre domácich miláčikov je veľmi podobná s tým rozdielom, že písmená sú menšie. Zvieratám tak nezavadzajú.

Neskôr sa do ponuky dostali aj ďalšie kúsky ako napríklad KUKU na ruku alebo KUKU na krku. Dokonca, jednou z noviniek je aj dekoratívna kozmetika. Ponuka je široká a vďaka množstvu farebných variantov si na svoje príde úplne každý.

 

Doplnok na kľúče či kabelku

Každá kabelka si zaslúži pekný doplnok vo forme prívesku. Ak premýšľate, že by ste si na ňu niečo zavesili, KUKU prívesok je tým najlepším rozhodnutím. Písmenká sú minimalistické, no pritom výrazné. Vyberať ich môžete podľa svojho mena alebo podľa mena vášho priateľa, kamarátky či sestry.

Pri farebných prevedeniach sa najčastejšie stretnete s ružovou alebo tyrkysovou farbou. Niektoré písmená však majú aj čierne, oranžové či červené prevedenie. Viete ich tak prispôsobiť ročnému obdobiu, štýlu kabelky alebo vášho outfitu.

Plus, prívesok si môžete zavesiť aj na kľúče. Spravíte z neho štýlovú kľúčenku, vďaka ktorej sa vám kľúče už nestratia a v kabelke ich nájdete omnoho rýchlejšie.

 

Jemný náramok na ruku

K veľmi obľúbeným kúskom dámskej bižutérie sa radia náramky. Značka KUKU má vo svojej ponuke aj tie. Na svoje si prídu najmä milovníčky jemnejších kúskov. Náramky sú tenšie a dajú sa kombinovať s hodinkami alebo inými náramkami.

Veľkou výhodou je široká farebná škála. Najlepšie sa vám bude kombinovať klasický čierny náramok. Čierna je univerzálnou farbou vhodnou na denné aj nočné nosenie. Rovnako je na tom aj sivá.

Ak však chcete trochu zaexperimentovať, nebojte sa žltej, modrej či ružovej. Tieto farby si u vás nájdu využitie najmä počas leta. Skvelo sa hodia na opálenú pokožku alebo k farebným outfitom.

Minimalistický náhrdelník

Svoj outfit môžete doplniť aj krásnym náhrdelníkom z novej kolekcie KUKU na krku. Na výber máte z troch základných náhrdelníkov, ktoré sa od seba odlišujú príveskom. Je na vás, či si vyberiete srdce, štvorlístok alebo Mickeyho Mouse.

Každý šperk má ešte niekoľko kovových prevedení. Spravidla ide o zlato, ružové zlato a striebro.

Okrem náramku z bižutérie od KUKU si môžete vyberať aj náhrdelníky, ktoré sa dajú nosiť počas celého dňa aj noci. Skombinujte ich k outfitu so šatami, sukňou alebo riflami. Zjemnite športový look eleganciou od KUKU.

Nezabúdajte ani na líčenie

Značka KUKU je známa kvalitnými šperkami a doplnkami, no svoju ponuku pred časom rozšírila aj o kozmetiku. V našej ponuke objavíte tekuté rúže na pery KUKU lips, ktoré sú v niekoľkých farebných odtieňoch.

Je jedno, či preferujete jemný ružový odtieň alebo ste milovníčkou krásnych červených pier. Rozhodne si vyberiete.

licenie-kuku

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia