Kategórie
 
 
 
 
 

Ako sa obliecť na silvestrovský večierok?

Náš najobľúbenejší čas v roku je už tu! V obchodoch hrá vianočná hudba, vyberáme darčeky pre našich najbližších, pomaly začíname piecť a všetko začína mať pokojnú atmosféru. Avšak vždy na konci roka býva ešte jedna veľká párty v práci, kde sa všetci rozlúčime, poprajeme si krásne sviatky a až potom sa môžu Vianoce skutočne začať. Máme na mysli vianočný večierok! V dnešnom blogovom článku sa pozrieme na to, čo si obliecť na silvestrovský večierok.

Klasika nadovšetko

Ako prvý kúsok, ktorý je ideálny na vianočný večierok sú rozhodne šaty. Výhodou šiat je, že ponúka nespočetne veľa modelov, ale aj kombinácií ako ich môžete nosiť. Jedným z najobľúbenejších modelov sú červené šaty s dlhým rukávom a dĺžkou po kolená ako napríklad šaty Grafico z dielne Luisa Spagnoli. Tieto šaty sú doplnené o zlaté gombíky, čo vám uľahčuje výber doplnkov. Aby vám pri nosení tohto modelu nebola zima, odporúčame šaty kombinovať so silonkovými pančuškami a vysokými čiernymi čižmami.

Pri červenej farbe ešte ostaneme, avšak v inej farbenej kombinácií – káro. Kárované kúsky túto jeseň a zimu zažívajú veľký comeback, pretože sa čoraz častejšie používajú ako potlač na šatách, sukni alebo vestách. My by sme radi dali do pozornosti zaujímavé sakové šaty Gemini, v ktorých sa spája talianska elegancia a zaujímavé červené káro, ktoré môžete kombinovať o zlatými doplnkami a čiernymi čižmami. Výhodou tohto kúsku je, že ho môžete nosiť aj počas jari alebo jesene do práce či na konferencie.

Avšak šaty na firemný večierok nemusia byť iba po kolená. Skúste siahnuť po dlhých šatách, v ktoré, zahalia všetko potrebné a vy sa budete cítiť neodolateľne. Ak ste romantická duša, voľte kvetované šaty s dĺžkou po lýtka buď v bledých farbách alebo tmavej s bledými kvietkami. Výhodou je, že tieto šaty môžete doplniť opaskom a čižmami na vysokom podpätku, pričom si vyčarujete look ako z talianskych miest módy. Navyše tieto šaty viete využiť aj cez leto, kedy zvolíte jemné sandáliky a trendy kabelku vyrobenú z rafie.

Kombinácia blúzky a nohavíc nikdy nebola viac trendy

Už odpradávna máme zafixované blúzky ako pracovný outfit. Sprevádzajú vás na rôznych poradách, meetingoch, ale aj každý deň. Avšak dali by ste šancu blúzke v kombinácií so zaujímavými nohavicami aj na silvestrovskom večierku? My áno!

Na silvestrovský večierok však neodporúčame voliť klasické blúzky, v ktorých chodíte dennodenne do práce, ale skôr odvážnejšie kúsky. Napríklad voľnú čiernu blúzku s odhalenými ramenami, ktoré lemuje nádherný volán, ako napríklad model Lilu. Tento kúsok je odvážny do práce, avšak na firemný večierok, ale aj prechádzky po meste s priateľkou je ako stvorený!

Druhou z možností sú blúzky s potlačou ako napríklad káro alebo kvietky s jedným zaujímavým detailom a to nariaseným volánom na dekolte ako môžete vidieť na modeloch Luter či Luisella. Výhodou týchto kúskov je, že si ich môžete obliecť na večierok, ale aj do práce či na rôzne spoločenské udalosti.

Blúzky odporúčame kombinovať buď s nohavicami alebo sukňou. Ak preferujete nohavice, tak odporúčame veľmi trendy strih tento rok – rozšírené, takzvané zvoncové nohavice. Tento strih poznáme od našich mám, avšak ako všetko, tak aj tento model sa opäť dostal na výslnie. Pri tmavej blúzke odporúčame bledé nohavice a naopak. Ak však si vyberiete blúzku s potlačou, voľte nohavice v neutrálnej farbe.

S doplnkami zažiarite

Nič nepovýši váš outfit viac ako správne vybrané doplnky! My doplnky milujeme a na vianočný večierok sú priam ideálne. Ak máte jednoduché tričko alebo jednofarebnú blúzku, odporúčame si vyberať výraznejšie doplnky ako napríklad visiace náušnice a výrazný náramok. Ak preferujete skôr minimalistické doplnky, perlovými náušničkami Nada nič nepokazíte. Sú minimalistické, nežné a dámske, takže ich využite pri akejkoľvek príležitosti.

Výborným doplnkom sú aj náhrdelníky. Momentálne sú veľmi trendy dlhšie, dvojité náhrdelníky, ktoré sú buď v kombinácií s perlami alebo drahými kameňmi. Vďaka týmto malým detailom ich môžete kombinovať s akýmkoľvek kúskom a vždy si vyčarujete elegantný a svieži outfit.

Dámy, čas silvestrovského večierku je už pomaly tu, preto veríme, že s našimi tipmi rozhodne zažiarite!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia