Kategórie
 
 
 
 
 

Ako nosiť túto jeseň rolák? Ukážeme vám niekoľko spôsobov ako ho kombinovať

Dámsky rolák má iba dva tábory žien – tie ktoré ho zbožňujú a tie, ktoré o takomto kúsku oblečenia ani nechcú počuť. Avšak dámsky rolák je skvelý, univerzálny kúsok, ktorý by podľa nás mala mať každá dáma v šatníku. Prečo? Poďme to spolu zistiť.

Kvalita nadovšetko

Dámske roláky máme rozhodne zafixované z nášho detstva, kedy nás mamky nútili si ich obliecť. My sme sa snažili odporovať, avšak boli sme donútené nosiť tento kúsok, ktorý je mix svetru a úzkeho šálu okolo krku. Možno vtedy sa pre niektoré dámy vytvoril odpor k tomuto kúsku.

Ale dámske roláky nie sú zlo z módneho biznisu, no veľmi praktický kúsok do chladných jesenných a zimných dní. Najmä ak sú vyrobené z vlny či kašmíru, pretože tieto tkaniny majú skvelé izolačné vlastnosti. Vďaka nim viete, že vám v nich nebude zima a s kľudom si môžete vychutnávať punč na vianočných trhoch.

Navyše dámske roláky vyrobené z vlny alebo kašmíru vydržia veľmi dlho a nikdy nevyjdú z módy. Preto máte istotu, že ak vlastníte pár takýchto kúskov, tak určite ešte vaša dcéra ich bude dediť, pretože tieto kvalitné kúsky určite stoja za to!

Kombináciám sa medze nekladú

Kombinovať dámsky rolák je veľmi jednoduché. Tento základný kúsok si viete obliecť k čomukoľvek – k nohaviciam, kedy si vytvoríte dokonalý biznis look. So sukňou a čižmami na vyššom podpätku budete pôsobiť romanticky a nevinne.

Pod vlnený alebo kašmírový rolák odporúčame si obliecť tielko alebo nátelník. Je to z toho dôvodu, aby ste nemali tento kúsok priamo na tele, čo môže spôsobiť práve opak danej tkaniny, bude vám zima. Vďaka spodnej vrstve však máte záruku, že zima vám rozhodne nebude. Avšak pod dámske bavlnené roláky si tielko obliekať nemusíte, ale nezabudnite ho doplniť zaujímavou vestou, ktoré sú túto sezónu mimoriadne trendy.

Vo vrstvení je dámsky rolák skvelý. Hodia sa naň kabáty. Ak skombinujete rolák s kabátom, zaujímavou čiapkou alebo baretkou, vytvorili ste dokonalý elegantný look. Ako čerešničku na torte odporúčame kabelku v tóne s nejakým kúskom vášho oblečenie alebo naopak, nejaký kontrastný kúsok. Ak sa neviete rozhodnúť, ktorú kabelku skombinovať, siahnite po edícií Coccinelle Tapestry. V nej sa nachádzajú ikonické modely ako Arlettis, Tebe alebo Beat v novom šate. Romantickou kvetinovou tlmenou potlačou, ktorá sa hodí do každého outfitu. S kombináciou so zlatými prvkami dokážete vyšperkovať váš outfit do dokonalosti.

Ak preferujete ležérnejší štýl alebo dokonca rebelský, odporúčame kombinovať rolák s koženou bundou buď klasickej čiernej farby, ale rozhodne sa nebojte siahnuť aj po iných ako napríklad hnedá alebo pastelová modrá. V kombinácií s batôžkom vytvoreným v spolupráci Coccinelle a Barbie takto poviete svoj názor celému svetu a ukážete, že budúcnosť vaša, ale aj všetkých žien na tomto svete je neobmedzená!

Nezabúdajte na doplnky

Rolák sa považuje za jeden zo základných modelov jesenného a zimného šatníka. Preto pri jeho kombinovaní by ste mali myslieť aj na doplnky, aby váš outfit nepôsobil vábne a bez myšlienky.

Jednou z možností je zvoliť zaujímavé šperky. Buď siahnete po väčších visiacich náušniciach, na ktorých bude celý dôraz vášho outfitu alebo zvolíte decentné náušnice, no pozornosť upriamite na náhrdelník. Momentálne sú veľmi trendy dlhšie náhrdelníky. Tie vďaka rolákom skvelo vyniknú a vy o doplnky máte postarané.

Ak máte rady klasické šperky, tak brošne môžu byť skvelou voľbou pre vás! Brošne z dielne Luisa Spagoli sú poctivo a precízne vyrábané, pričom na výber máte mnoho tvarov alebo aj dizajnov. Môžete si vybrať buď roztomilé zvieratká alebo jedinečné brošne v tvare kvetov, ktoré môžete skombinovať s náušnicami.

Dámy, ak rolák nepatrí medzi vaše obľúbené kúsky v šatníku, myslíme si, že teraz je ten najvhodnejší čas mu dať šancu. Uvidíte, že kvalitný vlnený rolák sa stane jedným z najlepších kúskov, do ktorého ste za túto zimu investovali. Preto neváhajte a inšpirujte sa výberom rolákov značky Luisa Spagnoli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia