Kategórie
 
 
 
 
 

Pôvabné doplnky, ktorými oživíte svoj jarný outfit

Teploty na teplomery pomaly stúpajú, dni sa predlžujú a Slnko zohrieva naše tváre. To znamená iba jedno, že naše najobľúbenejšie ročné obdobie je už tu. Na jar sa všetko zobúdza, stromy a kvety hrajú farbami a s my dostávame chuť zaobstarať si nové kúsky do nášho šatníka.

Základom dámskeho šatníka je pár kúskov, ktoré viete vynosiť každú sezónu. Medzi ne sa radí tričko, blúzka, košeľa, nohavice, džínsy, kabát a sukňa. S týmito kúskami viete vymyslieť rôzne outfity, ktoré avšak ozvláštnite veľmi dôležitou časťou dámskeho šatníka. Tou sú dámske doplnky, ktoré vedia úplne obyčajný outfit zmeniť na nepoznanie a trendy outfit.

Milano Fashion Week, Luisa Spagnoli P/E 2021: donne che guardano al futuro  - Tgcom24

Opasok v centre diania

Jedným z veľkých hitov tejto jari sú šaty rôzneho druhu. Či máte rady krátke šaty, dlhé kvetované šaty, svetrové šaty alebo košeľové, vždy ich môžete doplniť dámskym opaskom. Takto viete šaty ozvláštniť, pridať mu šmrnc, ale aj zmeniť celé jeho vyžarovanie. Ak si dáte na košeľové šaty opasok rovnakej farby, potom si viete šaty pekne stiahnuť, pričom dokonale vynikne vaša postava. Rozhodne každá z nás má aj oversized svetrové šaty, ktoré sa na prvý pohľad môžu zdať neforemné. Avšak doplnením toho správneho širokého koženého opasku si vytvoríte osí pás, ktorý vás príjemne zvýrazní.SPRING SUMMER 2021 ADVERTISING CAMPAIGN

Nezabudnite sa ochrániť počas veterných dní

Jarné dni bývajú aj veterné, pričom sa odporúča si chrániť najmä krk, ale aj hlavu. Móda je k nám milosrdná a ponúka nespočetne veľa možností, ako budeme zároveň trendy a v pohodlí v teple. Jedným z nich sú aj dámske šatky, ktoré sa dajú nosiť na množstvo spôsobov.

Počas veterných dní si ju môžete uviazať na krk, pričom s uzlami môžete experimentovať. Či už si vyberiete klasický štýl alebo elegantnú mašľu, vždy váš outfit bude ozvláštnený, no stále budete v teple. Okrem toho si môžete šatku zapracovať do zapletaného účesu alebo dokonca na remienok z kabelky.

Tretím dôležitým doplnkom sú dámske klobúky, čiapky a baretky. Počas jarných dní vás ochránia pred vetrom a zaručene povýšia váš outfit na vyšší level – budete pôsobiť zaujímavejšie a veľmi trendy. A spomínali sme, že keď vaše vlasy ráno nespolupracujú, tak ich viete šikovne skryť do týchto pokrývok hlavy?

Šperky naše milované

Ďalším nezabudnuteľným doplnkom v dámskom šatníku sú aj šperky a bižutéria. Hovorí sa, že každá dáma by mala mať v šatníku perly a také drahé kovy, ktoré jej lichotia naviac. Je iba na vás či dáte prednosť dlhým visiacim náušniciam alebo malým elegantným napichovacím, náušnice sú skvelou voľbou pre každú ženu. Avšak dlhé visiace náušnice odporúčame voliť skôr počas letných mesiacov.

Okrem náušníc sú ideálnym doplnkom aj dámske prívesky, ktoré sa rozdeľujú na prívesky na krk a prívesky na kabelky. Dámske prívesky sa hodia skôr na dlhšie retiazky, vďaka ktorým vynikne iba prívesok a retiazka nepôsobí ako rušivý element. S ním bude váš outfit svieži s nádychom talianskej elegancie. Druhou voľbou môžu byť prívesky na kabelky. Takto váš najobľúbenejší doplnok bude mať aj svoj doplnok, ktorý môže mať symbolický charakter. Navyše tieto prívesky na kabelky môžete nosiť aj na kľúčoch – vďaka tomu ich už nikdy nemusíte hľadať v kabelke!

SPRING SUMMER 2021 ADVERTISING CAMPAIGN

Ochrana zraku počas slnečných dní je prvoradá

V neposlednom rade nemôžeme zabudnúť na slnečné okuliare. Momentálne slnečné okuliare ponúkajú širokú škálu ponuky, pričom si môžete vybrať z rôznych tvarov, veľkostí, ale aj farieb rámu či skiel. Navyše sú slnečné okuliare dôležité nie len počas teplých mesiacov, ale aj v zime, kedy sa slnko odráža od snehu. Nosením slnečných okuliarov chránite svoj zrak a zároveň ste trendy aj na svahu či v meste.

 

Dámy, doplnkov na výber je nespočetne veľa. Avšak je dôležité myslieť na to, že menej je niekedy viac. Preto radšej voľte iba jeden výrazný doplnok, napríklad šatku alebo náhrdelník. Takto váš outfit bude pôsobiť konzistentne a veľmi elegantne a vy sa v ňom budete cítiť skvelo.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia